Aanvraag Offerte


Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina volledig in te vullen.

Ook als een aantal vragen nog niet beantwoord kan worden omdat e.e.a. nog niet bekend is, vul deze dan in met “niet bekend”, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, arrangement, show / het gewenste optreden, je naam, eventuele bedrijfsnaam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.


Klik hier voor een offerte

We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Heb je binnen 5 werkdagen nog geen reactie ontvangen dan verzoeken wij je om een e-mail te sturen naar info@cocktails-shaken.be met vermelding van de datum waarop je de offerte hebt aangevraagd en de tenaamstelling die daarin gebruikt is.

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Indien je akkoord gaat met de offerte beantwoord je deze met je bevestiging en eventuele gewenste aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docenten/artiesten voor de arrangement, workshop, show(s) of optreden(s) en eventueel de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening staat bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een arrangement of workshop/optreden dat binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de arrangement of workshop/optreden
Welk type arrangement of workshop/optreden
De gewenste aanvangstijd
De gewenste duur van de arrangement of workshop/optreden
Het aantal deelnemers
De stad waar de arrangement of workshop/optreden moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het e-mailadres of telefoonnummer waar we je kunnen bereiken bij voorkeur ook in de avonduren en in het weekend

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
Uitbreiding van het aantal deelnemers kan uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangevraagd worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet staat bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om, indien noodzakelijk, tijdstippen of programma te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.De door jou geboekte arrangement, workshop, show of optreden ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan onze de stichting Bayabi (www.bayabi.org).

goededoel_bayabi_01

Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

  • Schoolbanken
  • Schooldaken
  • Schoolborden
  • Sport op school
  • Varkensfokkerij
  • Schoolmateriaal projecten
  • en wat nog meer ontbreekt:

Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURGurg.

Belangrijk!

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij je om de benodigde gegevens zoals je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.