Salsacursus beginners in Antwerpen

Zoek je een leuke salsa danscursus in Antwerpen voor beginners? Kom dan gezellig met of zonder partner naar onze Dansschool SalsaCool. Wij verzorgen elke donderdagavond beginners salsa Los Angelos style (L.A Style) op onze vaste locatie in Antwerpen.

Ons gestructureerde en gezellige salsa lesprogramma met persoonlijke aandacht en in een ontspannen sfeer leert je binnen 7 weken hoe salsa, merengue, cha cha cha, bachata gedanst moet worden, zodat je op elk salsafeest helemaal los kan gaan. Tijdens onze salsa danslessen wordt er natuurlijk niet alleen gedanst, maar ook veel plezier gemaakt.

salsa_lessen01

Waar?
‘t Karveel, Vlaamse Kaai 11, 2000 Antwerpen
(Parkeren: op 3 min. loopafstand in de Parking Gedempte Zuiderdokken kun je onbeperkt gratis parkeren)

Proefles salsadansen voor beginners
Wanneer?
September 2013

Donderdag 26-09-2013
Tijden: 19.00 -20.00 uur (Salsa dansmix) en 20.00-21.00 uur(Salsa L.A)
Kosten: 0 euro,-
Docent: Bompeti Iyeli

Start salsadanslessen voor beginners
Wanneer ?
Oktober 2013

Donderdag 03-10-2013
Salsa dansmix Beginners 1: 19.00-20.00 uur
Salsa Beginners 1: 20.00-21.00 uur
Kosten: 160 euro,- voor 10 lessen van 1,5 uur
Docent: Bompeti Iyeli

Wat is je voordeel?
Veel plezier beleven
Uitstekend voor je conditie
Opbouwen van sociale contacten

Tip
Geef onze salsacursus cadeau aan je vriendin, collega, dochter, moeder en schoonmoeder. De cursus is geschikt voor alle leeftijden.

Beschrijving beginners salsacursus
Passioneel – sensueel – romantisch – energiek

Oorsprong en achtergrond
Salsa komt van het eiland Cuba. Het Spaanse woord ‘salsa’ betekent letterlijk ‘saus’; salsa is een mix van verschillende ingrediënten, zoals mambo, danzón, guaguancó, son, cha cha cha en vele andere muzieksoorten. Salsa kent een lange geschiedenis. Afrikaanse slaven brachten hun muziek mee naar Cuba, die daar vermengd werd met Spaanse ritmes. Ook de Afrikaanse en Spaanse instrumenten werden gecombineerd, zoals de Afrikaanse trommels, bongo's en claves en de Spaanse trompet en gitaar. Vanaf 1920 verspreidde salsa zich langzaam over de hele wereld en vanaf de jaren ’70 werd het steeds populairder, ook hier in België. Er zijn heel veel stijlen en variaties in salsa, onder meer door invloeden van de Caribische eilanden, Colombia en Venezuela.

salsa_lessen02

De salsa is één van de drie meest bekende Latin dansen en vooral de afgelopen jaren is deze dans overal steeds populairder geworden. Salsa is een dans vol energie, passie en romantiek. Het is een “straatdans” net zoals de merengue en de lambada maar salsa wordt niet alleen maar op straat gedanst. Over de hele wereld is salsa immens populair geworden. Salsa dansscholen organiseren vele salsafeesten, salsacongressen, salsafestivals en salsareizen waar talloze salsa liefhebbers enorm veel plezier aan beleven.

Inhoud salsacursus voor beginners
Net als bij alle danslessen begin je ook hier met een korte warming-up om de spieren los te maken en alvast in de juiste stemming te komen. Daarna wordt in het kort de vorige les herhaald en starten we met een nieuw thema.

In 7 weken tijd leer je verschillende basisstappen en figuren van salsa, merengue, bachata, cha cha cha, maar ook partnering, salsashines en basis lady/man styling. Je bent bij deze les ook welkom zonder partner.

Na deze salsalessen heb je voldoende kennis opgedaan om te kunnen dansen op elk feest waar salsa muziek gedraaid wordt.

Waarom salsacursus bij Dansschool SalsaCool?
Professionele salsadocenten die ruime ervaring hebben in het lesgeven aan cursisten van verschillende dansniveaus
Avonduitje in Antwerpen:op 1 locatie salsalessen met voor- of achteraf een lekker diner
Gratis parkeren in centrum van Antwerpen: op 3 min. loopafstand in de Parking Gedempte Zuiderdokken kun je onbeperkt gratis parkeren.

salsa_lessen04

Op welke data zijn de 7 wekelijkse lessen?
03-10(1); 10-10(2); 17-10(3); 24-10(4); 31-10(5);
07-11(6); 14-11(7)


Wat zijn de kosten?
€ 80,00 voor 7 lessen van 1 uur
€ 10,00 korting bij directe betaling na afloop van de proefles
€ 20,00 korting voor studenten na afloop van de proefles bij inlevering van een kopie van de studentenpas.

Studenten salsacursus in Antwerpen
Studeren in Antwerpen
vraagt heel veel geestelijke en lichamelijke inzet en 1 x per week ontspanning is daarom een must. Dansschool SalsaCool helpt je graag om op de juiste manier je conditie te verbeteren voor de juiste concentratie. En wat te denken over de vele singles die je bij ons tegenkomt Daarom geven we een korting voor onze salsacursus, met de studenten salsakorting kom je op € 60,00 voor 7 weken salsalessen.

Hoe kan je inschrijven?
Inschrijven voor de proeflessen salsadansen en de cursus salsadansen uitsluitend via e-mail onder vermelding van:
je naam, adres, telefoonnummer en de gewenste cursus, naar: info@okapi-events.com
We streven ernaar om binnen 5 werkdagen te reageren.

Voor overige vragen: bel tijdens werkdagen tussen 10.00-16.00 uur:
T. +31(0)6-20153296

Standaard procedure
Na ontvangst van je e-mail kijken we of er nog plaats beschikbaar is. Vervolgens ontvang je een bevestiging via e-mail.
Wil je verzekerd zijn van een plaats voor de gehele cursus, dan adviseren wij je om na afloop van de proefles het totale cursusgeld te voldoen! Kies je ervoor om te betalen bij de eerste cursusles dan kunnen we je niet garanderen dat er voldoende beschikbare plaatsen zijn.

Onze aanmeldings- en annuleringsvoorwaarden
De aanmelding is bindend voor 7 lessen paaldansen
Er wordt geen restitutie verleend bij verzuim
Korting bij onze maandelijkse bootcamps
Contante betaling na afloop van de proefles verzekert je van een plaats voor de cursus
De totale cursus dient voldaan te zijn in ieder geval  op de datum van de eerste les. Bij geen betaling zijn wij genoodzaakt om deelname aan de cursus te weigeren.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
Door paaldans lessen te nemen bij Dansschool SalsaCool ondersteunt je kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan onze ( of: de) stichting Bayabi (www.bayabi.org).

salsa_lessen03

Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

 Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.