country line dance workshop

Ga je een vrijgezellenfeest organiseren? Cocktail Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Cocktail Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop country line dancing ? Met onze countrylinedance workshop leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen country line dansen .

Compleet avondje uit
Het thema van de avond is country line dancing . Natuurlijk geniet je van het country line dance, maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.

vgz_country_line_dance01

Cocktail Events bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze country line dancing avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een country line dans workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een country line dancing workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Diner op locatie
Mocht je ervoor willen kiezen om het diner plaats te laten vinden op een andere locatie dan een locatie waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben, dus op een door jou gekozen locatie, dan heb je de keuze uit 3 soorten buffet: een Tapas buffet, een Braziliaans buffet of een Afrikaans buffet bij groepen vanaf 15 personen. Voor een kleinere groep betaal je hetzelfde bedrag als voor 15 personen en is de inhoud van het buffet hetzelfde. Bij groepen vanaf 25 personen geven we een nog scherpere prijs!

Onze country line dance dansworkshops kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben  In België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop country line dansen houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.

vgz_country_line_dance02

Wil je echt iets origineels, dan is de workshop country line dancing van Cocktail Events een goede keuze voor een spetterend vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen. Doe het eens anders dan anders met natuurlijk zeer speciale aandacht voor de vrijgezel! Geef alles uit handen aan Cocktail Events, maar neem wel je camera mee om deze onvergetelijke countrylinedancingavond vast te leggen.

Beschrijving workshop Country line dance

Oorsprong en achtergrond
De muziek en de dans die wijj nu als Country Line Dance kennen is een mengeling van allerlei muzieksoorten en –dansen. De oorsprong vond plaats in het “Wilde Westen “van de U.S.A. Bij Country Line Dance dans je in formatie, waarbij een groep mensen op een rij of in rijen (lijnen)danst.
Iedereen voert op hetzelfde moment dezelfde dansbewegingen uit.Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Country line dance .
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Country muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Een danspartner is niet nodig.

Nog even alle voordelen op een rijtje
We werken uitsluitend met professionele Line dance docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Country line dance workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Country line dansen met eventueel een heerlijk diner naar keuze
Het vrijgezellenfeest  maak je helemaal compleet als je de workshop country line dance afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen afname van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend, vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Country line dance workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken in:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

Diverse mogelijkheden voor de Country line dance workshop

vgz_country_line_dance03

Mini- Country line dans workshop [60 minuten]
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige dans

Super- Country line dansworkshop [90 minuten]
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografische dans

Luxe- Countrylinedans workshop [120 minuten]
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een complexe choreografische dans

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere workshops na elkaar te volgen. In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol. Wekelijks komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.
Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Cocktail Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Korting
Bij afname van 2 workshops na elkaar hanteren wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Aanvragen van een offerte voor workshop Country line dance:
Je kan een vrijblijvende offerte aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Persoonlijke Gegevens

Naam
-
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel telefoonnummer

Informatie over je evenement

Gewenste workshop
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal deelnemers (min./max.)
Vragen/opmerkingen

Met alle deze infornatie kunnen we je binnen no time helpen. We streven er naar om binnen 5 werkdagen te reageren.

* Je contactformulier wordt gestuurd naar info@cocktails-shaken.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T.+316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Het type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen voor of na een avond arrangement (bijvoorbeeld eerst een workshop salsa gevolgd door een cocktail workshop). Bij deze combinaties geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Keuze uit de volgende workshops:

Dansworkshops
Afrikaanse dans, Braziliaanse dans Axé Bahia, Argentijnse tango, Indische dans bollywood, breakdance, burlesque dans, oriëntaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, Spaanse dans flamenco, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, striptease dance, Braziliaanse dans zouk love, Afrikaanse dans Kizomba love

Muziek workshops
Percussie workshop (djembe workshop, sabar workshop), saxofoon workshop

Cocktail workshops
Ons aanbod cocktail workshops bestaat uit:
Cocktails maken workshop, cocktails shaken workshop, cocktails mixen workshop, Afrikaanse cocktails workshop, Braziliaanse cocktails workshop, Caribische cocktails workshop, Zuid-Amerikaanse cocktails workshop, fris en fruitige cocktails workshop, champagne cocktails workshop, longdrinkcocktails workshop, koffie en cacao cocktails workshop, alcoholvrije cocktails workshop, cocktailproeverij, workshop cocktail.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte arrangement, workshop, show of optreden ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan onze ( of: de) stichting Bayabi (www.bayabi.org).

vgz_salsa_dansen_04

Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

 Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND
country line dance vrijgezellenavond in Brussel, country line dance vrijgezellenavond in Antwerpen, country line dance vrijgezellenavond in Gent, country line dance vrijgezellenavond in Charleroi, country line dance vrijgezellenavond in Luik, country line dance vrijgezellenavond in Brugge, country line dance vrijgezellenavond in Namen, country line dance vrijgezellenavond in Leuven, country line dance vrijgezellenavond in Bergen, country line dance vrijgezellenavond in Mechelen, country line dance vrijgezellenavond in Aalst, country line dance vrijgezellenavond in La Louvière, country line dance vrijgezellenavond in Kortrijk, country line dance vrijgezellenavond in Hasselt, country line dance vrijgezellenavond in Sint-Niklaas, country line dance vrijgezellenavond in Oostende, country line dance vrijgezellenavond in Doornik, country line dance vrijgezellenavond in Genk, country line dance vrijgezellenavond in Seraing, country line dance vrijgezellenavond in Roeselare, country line dance vrijgezellenavond in Moeskroen, country line dance vrijgezellenavond in Verviers, country line dance vrijgezellenavond in Dendermonde, country line dance vrijgezellenavond in Beringen, country line dance vrijgezellenavond in Turnhout, country line dance vrijgezellenavond in Vilvoorde, country line dance vrijgezellenavond in Lokeren, country line dance vrijgezellenavond in Sint-Truiden, country line dance vrijgezellenavond in Herstal, country line dance vrijgezellenavond in Geel, country line dance vrijgezellenavond in Ninove, country line dance vrijgezellenavond in Halle, country line dance vrijgezellenavond in Waregem, country line dance vrijgezellenavond in Châtelet, country line dance vrijgezellenavond in Ieper, country line dance vrijgezellenavond in Lier, country line dance vrijgezellenavond in Lommel, country line dance vrijgezellenavond in Waver, country line dance vrijgezellenavond in Binche, country line dance vrijgezellenavond in Tienen, country line dance vrijgezellenavond in Menen, country line dance vrijgezellenavond in Geraardsbergen, country line dance vrijgezellenavond in Bilzen, country line dance vrijgezellenavond in Ottignies-Louvain-la-Neuve, country line dance vrijgezellenavond in Tongeren, country line dance vrijgezellenavond in Oudenaarde, country line dance vrijgezellenavond in Deinze, country line dance vrijgezellenavond in Aarschot, country line dance vrijgezellenavond in Aat, country line dance vrijgezellenavond in Aarlen, country line dance vrijgezellenavond in Herentals, country line dance vrijgezellenavond in Izegem, country line dance vrijgezellenavond in Harelbeke, country line dance vrijgezellenavond in Nijvel, country line dance vrijgezellenavond in Zinnik, country line dance vrijgezellenavond in Andenne, country line dance vrijgezellenavond in Ronse, country line dance vrijgezellenavond in Zottegem, country line dance vrijgezellenavond in Mortsel, country line dance vrijgezellenavond in Maaseik, country line dance vrijgezellenavond in Gembloers, country line dance vrijgezellenavond in Diest, country line dance vrijgezellenavond in Saint-Ghislain, country line dance vrijgezellenavond in Fleurus, country line dance vrijgezellenavond in Scherpenheuvel-Zichem, country line dance vrijgezellenavond in 's-Gravenbrakel, country line dance vrijgezellenavond in Hoei, country line dance vrijgezellenavond in Hoogstraten, country line dance vrijgezellenavond in Eeklo, country line dance vrijgezellenavond in Torhout, country line dance vrijgezellenavond in Poperinge, country line dance vrijgezellenavond in Dilsen-Stokkem, country line dance vrijgezellenavond in Tielt, country line dance vrijgezellenavond in Blankenberge, country line dance vrijgezellenavond in Eupen, country line dance vrijgezellenavond in Lessen, country line dance vrijgezellenavond in Wervik, country line dance vrijgezellenavond in Walcourt, country line dance vrijgezellenavond in Komen-Waasten, country line dance vrijgezellenavond in Marche-en-Famenne.

BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
workshop country line dance in Brussel, workshop country line dance in Antwerpen, workshop country line dance in Gent, workshop country line dance in Charleroi, workshop country line dance in Luik, workshop country line dance in Brugge, workshop country line dance in Namen, workshop country line dance in Leuven, workshop country line dance in Bergen, workshop country line dance in Mechelen, workshop country line dance in Aalst, workshop country line dance in La Louvière, workshop country line dance in Kortrijk, workshop country line dance in Hasselt, workshop country line dance in Sint-Niklaas, workshop country line dance in Oostende, workshop country line dance in Doornik, workshop country line dance in Genk, workshop country line dance in Seraing, workshop country line dance in Roeselare, workshop country line dance in Moeskroen, workshop country line dance in Verviers, workshop country line dance in Dendermonde, workshop country line dance in Beringen, workshop country line dance in Turnhout, workshop country line dance in Vilvoorde, workshop country line dance in Lokeren, workshop country line dance in Sint-Truiden, workshop country line dance in Herstal, workshop country line dance in Geel, workshop country line dance in Ninove, workshop country line dance in Halle, workshop country line dance in Waregem, workshop country line dance in Châtelet, workshop country line dance in Ieper, workshop country line dance in Lier, workshop country line dance in Lommel, workshop country line dance in Waver, workshop country line dance in Binche, workshop country line dance in Tienen, workshop country line dance in Menen, workshop country line dance in Geraardsbergen, workshop country line dance in Bilzen, workshop country line dance in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop country line dance in Tongeren, workshop country line dance in Oudenaarde, workshop country line dance in Deinze, workshop country line dance in Aarschot, workshop country line dance in Aat, workshop country line dance in Aarlen, workshop country line dance in Herentals, workshop country line dance in Izegem, workshop country line dance in Harelbeke, workshop country line dance in Nijvel, workshop country line dance in Zinnik, workshop country line dance in Andenne, workshop country line dance in Ronse, workshop country line dance in Zottegem, workshop country line dance in Mortsel, workshop country line dance in Maaseik, workshop country line dance in Gembloers, workshop country line dance in Diest, workshop country line dance in Saint-Ghislain, workshop country line dance in Fleurus, workshop country line dance in Scherpenheuvel-Zichem, workshop country line dance in 's-Gravenbrakel, workshop country line dance in Hoei, workshop country line dance in Hoogstraten, workshop country line dance in Eeklo, workshop country line dance in Torhout, workshop country line dance in Poperinge, workshop country line dance in Dilsen-Stokkem, workshop country line dance in Tielt, workshop country line dance in Blankenberge, workshop country line dance in Eupen, workshop country line dance in Lessen, workshop country line dance in Wervik, workshop country line dance in Walcourt, workshop country line dance in Komen-Waasten, workshop country line dance in Marche-en-Famenne.

BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST
Country line dance vrijgezellenfeest in Brussel, Country line dance vrijgezellenfeest in Antwerpen, Country line dance vrijgezellenfeest in Gent, Country line dance vrijgezellenfeest in Charleroi, Country line dance vrijgezellenfeest in Luik, Country line dance vrijgezellenfeest in Brugge, Country line dance vrijgezellenfeest in Namen, Country line dance vrijgezellenfeest in Leuven, Country line dance vrijgezellenfeest in Bergen, Country line dance vrijgezellenfeest in Mechelen, Country line dance vrijgezellenfeest in Aalst, Country line dance vrijgezellenfeest in La Louvière, Country line dance vrijgezellenfeest in Kortrijk, Country line dance vrijgezellenfeest in Hasselt, Country line dance vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, Country line dance vrijgezellenfeest in Oostende, Country line dance vrijgezellenfeest in Doornik, Country line dance vrijgezellenfeest in Genk, Country line dance vrijgezellenfeest in Seraing, Country line dance vrijgezellenfeest in Roeselare, country line dance vrijgezellenfeest in Moeskroen, country line dance vrijgezellenfeest in Verviers, country line dance vrijgezellenfeest in Dendermonde, country line dance vrijgezellenfeest in Beringen, country line dance vrijgezellenfeest in Turnhout, country line dance vrijgezellenfeest in Vilvoorde, country line dance vrijgezellenfeest in Lokeren, country line dance vrijgezellenfeest in Sint-Truiden, country line dance vrijgezellenfeest in Herstal, country line dance vrijgezellenfeest in Geel, country line dance vrijgezellenfeest in Ninove, country line dance vrijgezellenfeest in Halle, country line dance vrijgezellenfeest in Waregem, country line dance vrijgezellenfeest in Châtelet, country line dance vrijgezellenfeest in Ieper, country line dance vrijgezellenfeest in Lier, country line dance vrijgezellenfeest in Lommel, country line dance vrijgezellenfeest in Waver, country line dance vrijgezellenfeest in Binche, country line dance vrijgezellenfeest in Tienen, country line dance vrijgezellenfeest in Menen, country line dance vrijgezellenfeest in Geraardsbergen, country line dance vrijgezellenfeest in Bilzen, country line dance vrijgezellenfeest in Ottignies-Louvain-la-Neuve, country line dance vrijgezellenfeest in Tongeren, country line dance vrijgezellenfeest in Oudenaarde, country line dance vrijgezellenfeest in Deinze, country line dance vrijgezellenfeest in Aarschot, country line dance vrijgezellenfeest in Aat, country line dance vrijgezellenfeest in Aarlen, country line dance vrijgezellenfeest in Herentals, country line dance vrijgezellenfeest in Izegem, country line dance vrijgezellenfeest in Harelbeke, country line dance vrijgezellenfeest in Nijvel, country line dance vrijgezellenfeest in Zinnik, country line dance vrijgezellenfeest in Andenne, country line dance vrijgezellenfeest in Ronse, country line dance vrijgezellenfeest in Zottegem, country line dance vrijgezellenfeest in Mortsel, country line dance vrijgezellenfeest in Maaseik, country line dance vrijgezellenfeest in Gembloers, country line dance vrijgezellenfeest in Diest, country line dance vrijgezellenfeest in Saint-Ghislain, country line dance vrijgezellenfeest in Fleurus, country line dance vrijgezellenfeest in Scherpenheuvel-Zichem, country line dance vrijgezellenfeest in 's-Gravenbrakel, country line dance vrijgezellenfeest in Hoei, country line dance vrijgezellenfeest in Hoogstraten, country line dance vrijgezellenfeest in Eeklo, country line dance vrijgezellenfeest in Torhout, country line dance vrijgezellenfeest in Poperinge, country line dance vrijgezellenfeest in Dilsen-Stokkem, country line dance vrijgezellenfeest in Tielt, country line dance vrijgezellenfeest in Blankenberge, country line dance vrijgezellenfeest in Eupen, country line dance vrijgezellenfeest in Lessen, country line dance vrijgezellenfeest in Wervik, country line dance vrijgezellenfeest in Walcourt, country line dance vrijgezellenfeest in Komen-Waasten, country line dance vrijgezellenfeest in Marche-en-Famenne.

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.