paaldansen workshop

Ga je een vrijgezellenfeest organiseren? Cocktail Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Cocktail Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop paaldansen? Met onzepaaldansenworkshop leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samenpaaldansen.

Compleet avondje uit
Het thema van de avond is paaldansen. Natuurlijk geniet je van het paaldansen, maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.

vgz_paaldansen01

Cocktail Events bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze paaldansen avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een paaldansen workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een paaldansen workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Diner op locatie
Mocht je ervoor willen kiezen om het diner plaats te laten vinden op een andere locatie dan een locatie waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben, dus op een door jou gekozen locatie, dan heb je de keuze uit 3 soorten buffet: een Tapas buffet, een Braziliaans buffet of een Afrikaans buffet bij groepen vanaf 15 personen. Voor een kleinere groep betaal je hetzelfde bedrag als voor 15 personen en is de inhoud van het buffet hetzelfde. Bij groepen vanaf 25 personen geven we een nog scherpere prijs!

Onze paaldansen dansworkshops kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben  In België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop paaldans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je echt iets origineels, dan is de workshop paaldansen van Cocktail Events een goede keuze voor een spetterend vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen. Doe het eens anders dan anders met natuurlijk zeer speciale aandacht voor de vrijgezel! Geef alles uit handen aan Cocktail Events, maar neem wel je camera mee om deze onvergetelijke paaldansenavond vast te leggen.

Beschrijving workshop Paaldansen

Niet erotisch, wel sensationeel!

vgz_paaldansen02

Oorsprong en achtergrond
Het paaldansen zoals wij dat nu kennen vindt zijn oorsprong in de jaren tachtig toen de danspaal voor het eerst in Canadese stripclubs verscheen. Jammer genoeg wordt paaldansen nog veel te vaak geassocieerd met erotiek. Maar paaldansen is vooral anders, uitdagend.

Inhoud van de workshop
Als eerste beginnen we met de warming up om de spieren lekker los te maken. De docente doet de verschillend oefeningen voor, waarna je ze zelf mag uitproberen. Op het programma staan verschillende draaien om de paal en aan het einde van de workshop is iedereen in staat om met een beetje hulp, ondersteboven in de paal te hangen.

Nog even alle voordelen op een rijtje
Professionele Paaldansendocenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van deelnemers van verschillende dansniveaus
Paaldansen workshop mogelijk met of zonder diner, exclusief zaalhuur
Op één locatie workshop Paaldansen in combinatie met diner; gezelliger, makkelijker en eenvoudiger met parkeren
Programmasamenstelling voor bijna elk budget

Paaldansen met eventueel een heerlijk diner naar keuze
Het vrijgezellenfeest maak je helemaal compleet als je de workshop Paaldansen afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen gebruik van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie:

Standaardduur: 60 minuten, mini- Paaldansen workshop, verlenging per 30 minuten
Aanvangstijd: naar keuze, onder voorbehoud van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of bij één van de locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in:Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

Diverse mogelijkheden voor de Paaldansen workshop:

vgz_paaldansen03

Mini- Paal dansenworkshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Paaldansen workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Paaldansenworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere workshops te volgen. In geval van aaneensluitende workshops geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.Wekelijks komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.
Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Cocktail Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Korting
Bij afname van 2 workshops na elkaar hanteren wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Aanvragen van een offerte voor workshop Paaldansen:
Je kan een vrijblijvende offerte aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Persoonlijke Gegevens

Naam
-
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel telefoonnummer

Informatie over je evenement

Gewenste workshop
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal deelnemers (min./max.)
Vragen/opmerkingen

Met alle deze infornatie kunnen we je binnen no time helpen. We streven er naar om binnen 5 werkdagen te reageren.

* Je contactformulier wordt gestuurd naar info@cocktails-shaken.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T.+316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Het type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen voor of na een avond arrangement (bijvoorbeeld eerst een workshop salsa gevolgd door een cocktail workshop). Bij deze combinaties geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Keuze uit de volgende workshops:

Dansworkshops
Afrikaanse dans, Braziliaanse dans Axé Bahia, Argentijnse tango, Indische dans bollywood, breakdance, burlesque dans, oriëntaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, Spaanse dans flamenco, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, striptease dance, Braziliaanse dans zouk love, Afrikaanse dans Kizomba love

Muziek workshops
Percussie workshop (djembe workshop, sabar workshop), saxofoon workshop

Cocktail workshops
Ons aanbod cocktail workshops bestaat uit:
Cocktails maken workshop, cocktails shaken workshop, cocktails mixen workshop, Afrikaanse cocktails workshop, Braziliaanse cocktails workshop, Caribische cocktails workshop, Zuid-Amerikaanse cocktails workshop, fris en fruitige cocktails workshop, champagne cocktails workshop, longdrinkcocktails workshop, koffie en cacao cocktails workshop, alcoholvrije cocktails workshop, cocktailproeverij, workshop cocktail.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte arrangement, workshop, show of optreden ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan onze ( of: de) stichting Bayabi (www.bayabi.org).

vgz_salsa_dansen_04

Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

 Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_PAALDANSEN
workshop paaldansen in Brussel, workshop paaldansen in Antwerpen, workshop paaldansen in Gent, workshop paaldansen in Charleroi, workshop paaldansen in Luik, workshop paaldansen in Brugge, workshop paaldansen in Namen, workshop paaldansen in Leuven, workshop paaldansen in Bergen, workshop paaldansen in Mechelen, workshop paaldansen in Aalst, workshop paaldansen in La Louvière, workshop paaldansen in Kortrijk, workshop paaldansen in Hasselt, workshop paaldansen in Sint-Niklaas, workshop paaldansen in Oostende, workshop paaldansen in Doornik, workshop paaldansen in Genk, workshop paaldansen in Seraing, workshop paaldansen in Roeselare, workshop paaldansen in Moeskroen, workshop paaldansen in Verviers, workshop paaldansen in Dendermonde, workshop paaldansen in Beringen, workshop paaldansen in Turnhout, workshop paaldansen in Vilvoorde, workshop paaldansen in Lokeren, workshop paaldansen in Sint-Truiden, workshop paaldansen in Herstal, workshop paaldansen in Geel, workshop paaldansen in Ninove, workshop paaldansen in Halle, workshop paaldansen in Waregem, workshop paaldansen in Châtelet, workshop paaldansen in Ieper, workshop paaldansen in Lier, workshop paaldansen in Lommel, workshop paaldansen in Waver, workshop paaldansen in Binche, workshop paaldansen in Tienen, workshop paaldansen in Menen, workshop paaldansen in Geraardsbergen, workshop paaldansen in Bilzen, workshop paaldansen in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop paaldansen in Tongeren, workshop paaldansen in Oudenaarde, workshop paaldansen in Deinze, workshop paaldansen in Aarschot, workshop paaldansen in Aat, workshop paaldansen in Aarlen, workshop paaldansen in Herentals, workshop paaldansen in Izegem, workshop paaldansen in Harelbeke, workshop paaldansen in Nijvel, workshop paaldansen in Zinnik, workshop paaldansen in Andenne, workshop paaldansen in Ronse, workshop paaldansen in Zottegem, workshop paaldansen in Mortsel, workshop paaldansen in Maaseik, workshop paaldansen in Gembloers, workshop paaldansen in Diest, workshop paaldansen in Saint-Ghislain, workshop paaldansen in Fleurus, workshop paaldansen in Scherpenheuvel-Zichem, workshop paaldansen in 's-Gravenbrakel, workshop paaldansen in Hoei, workshop paaldansen in Hoogstraten, workshop paaldansen in Eeklo, workshop paaldansen in Torhout, workshop paaldansen in Poperinge, workshop paaldansen in Dilsen-Stokkem, workshop paaldansen in Tielt, workshop paaldansen in Blankenberge, workshop paaldansen in Eupen, workshop paaldansen in Lessen, workshop paaldansen in Wervik, workshop paaldansen in Walcourt, workshop paaldansen in Komen-Waasten, workshop paaldansen in Marche-en-Famenne, workshop paaldansen in Aartselaar, workshop paaldansen in Arendonk, workshop paaldansen in Baarle-Hertog, workshop paaldansen in Balen, workshop paaldansen in Beerse, workshop paaldansen in Berlaar, workshop paaldansen in Boechout, workshop paaldansen in Bonheiden, workshop paaldansen in Boom, workshop paaldansen in Bornem, workshop paaldansen in Borsbeek, workshop paaldansen in Brasschaat, workshop paaldansen in Brecht, workshop paaldansen in Dessel, workshop paaldansen in Duffel, workshop paaldansen in Edegem, workshop paaldansen in Essen, workshop paaldansen in Geel, workshop paaldansen in Grobbendonk, workshop paaldansen in Heist-op-den-berg, workshop paaldansen in Hemiksem.

BE_VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST
Paaldansen vrijgezellenfeest in Brussel, Paaldansen vrijgezellenfeest in Antwerpen, Paaldansen vrijgezellenfeest in Gent, Paaldansen vrijgezellenfeest in Charleroi, Paaldansen vrijgezellenfeest in Luik, Paaldansen vrijgezellenfeest in Brugge, Paaldansen vrijgezellenfeest in Namen, Paaldansen vrijgezellenfeest in Leuven, Paaldansen vrijgezellenfeest in Bergen, Paaldansen vrijgezellenfeest in Mechelen, Paaldansen vrijgezellenfeest in Aalst, Paaldansen vrijgezellenfeest in La Louvière, Paaldansen vrijgezellenfeest in Kortrijk, Paaldansen vrijgezellenfeest in Hasselt, Paaldansen vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, Paaldansen vrijgezellenfeest in Oostende, Paaldansen vrijgezellenfeest in Doornik, Paaldansen vrijgezellenfeest in Genk, Paaldansen vrijgezellenfeest in Seraing, Paaldansen vrijgezellenfeest in Roeselare, paaldansen vrijgezellenfeest in Moeskroen, paaldansen vrijgezellenfeest in Verviers, paaldansen vrijgezellenfeest in Dendermonde, paaldansen vrijgezellenfeest in Beringen, paaldansen vrijgezellenfeest in Turnhout, paaldansen vrijgezellenfeest in Vilvoorde, paaldansen vrijgezellenfeest in Lokeren, paaldansen vrijgezellenfeest in Sint-Truiden, paaldansen vrijgezellenfeest in Herstal, paaldansen vrijgezellenfeest in Geel, paaldansen vrijgezellenfeest in Ninove, paaldansen vrijgezellenfeest in Halle, paaldansen vrijgezellenfeest in Waregem, paaldansen vrijgezellenfeest in Châtelet, paaldansen vrijgezellenfeest in Ieper, paaldansen vrijgezellenfeest in Lier, paaldansen vrijgezellenfeest in Lommel, paaldansen vrijgezellenfeest in Waver, paaldansen vrijgezellenfeest in Binche, paaldansen vrijgezellenfeest in Tienen, paaldansen vrijgezellenfeest in Menen, paaldansen vrijgezellenfeest in Geraardsbergen, paaldansen vrijgezellenfeest in Bilzen, paaldansen vrijgezellenfeest in Ottignies-Louvain-la-Neuve, paaldansen vrijgezellenfeest in Tongeren, paaldansen vrijgezellenfeest in Oudenaarde, paaldansen vrijgezellenfeest in Deinze, paaldansen vrijgezellenfeest in Aarschot, paaldansen vrijgezellenfeest in Aat, paaldansen vrijgezellenfeest in Aarlen, paaldansen vrijgezellenfeest in Herentals.

BE_VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE
Paaldansen groepsuitje in Brussel, Paaldansen groepsuitje in Antwerpen, Paaldansen groepsuitje in Gent, Paaldansen groepsuitje in Charleroi, Paaldansen groepsuitje in Luik, Paaldansen groepsuitje in Brugge, Paaldansen groepsuitje in Namen, Paaldansen groepsuitje in Leuven, Paaldansen groepsuitje in Bergen, Paaldansen groepsuitje in Mechelen, Paaldansen groepsuitje in Aalst, Paaldansen groepsuitje in La Louvière, Paaldansen groepsuitje in Kortrijk, Paaldansen groepsuitje in Hasselt, Paaldansen groepsuitje in Sint-Niklaas, Paaldansen groepsuitje in Oostende, Paaldansen groepsuitje in Doornik, Paaldansen groepsuitje in Genk, Paaldansen groepsuitje in Seraing, Paaldansen groepsuitje in Roeselare, paaldansen groepsuitje in Moeskroen, paaldansen groepsuitje in Verviers, paaldansen groepsuitje in Dendermonde, paaldansen groepsuitje in Beringen, paaldansen groepsuitje in Turnhout, paaldansen groepsuitje in Vilvoorde, paaldansen groepsuitje in Lokeren, paaldansen groepsuitje in Sint-Truiden, paaldansen groepsuitje in Herstal, paaldansen groepsuitje in Geel, paaldansen groepsuitje in Ninove, paaldansen groepsuitje in Halle, paaldansen groepsuitje in Waregem, paaldansen groepsuitje in Châtelet, paaldansen groepsuitje in Ieper, paaldansen groepsuitje in Lier, paaldansen groepsuitje in Lommel, paaldansen groepsuitje in Waver, paaldansen groepsuitje in Binche, paaldansen groepsuitje in Tienen, paaldansen groepsuitje in Menen, paaldansen groepsuitje in Geraardsbergen, paaldansen groepsuitje in Bilzen, paaldansen groepsuitje in Ottignies-Louvain-la-Neuve, paaldansen groepsuitje in Tongeren, paaldansen groepsuitje in Oudenaarde, paaldansen groepsuitje in Deinze, paaldansen groepsuitje in Aarschot, paaldansen groepsuitje in Aat, paaldansen groepsuitje in Aarlen.