country line dance


ws_country_line_dance01

Country line dance workshop in Brugge| Verjaardagsfeest in Brugge, Teambuilding in Brugge met workshop country line dance bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België.

Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardagsfeest, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Cocktail events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Cocktail events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop country line dance in Brugge? Met onze country line dance workshop in Brugge leer je gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen country line dance in Brugge.Met onze line dance workshop in Brugge leer je op je avondje uit een uur of langer met veel plezier samen country line dancing in Brugge.

Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is country line dancing. Natuurlijk geniet je van het line dance , maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.

ws_country_line_dance03

Natuurlijk leer je hoe de country line dance gedanst moet worden, maar onze country line dance workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze country line danceworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop country line dance houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je echt iets origineels, dan heeft Cocktail events alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop country line dance of voor één van onze andere workshops.

Beschrijving workshop country line dance
Cowboyhoeden – Wild Wild West – Op een rij dansen – Groepschoreografie – Hilarisch

ws_country_line_dance02

Oorsprong en achtergrond
De muziek en de dans die wijj nu als Country Line Dance kennen is een mengeling van allerlei muzieksoorten en –dansen. De oorsprong vond plaats in het “Wilde Westen “van de U.S.A. Bij Country Line Dance dans je in formatie, waarbij een groep mensen op een rij of in rijen (lijnen)danst.
Iedereen voert op hetzelfde moment dezelfde dansbewegingen uit.Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Country line dance.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Country muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Cocktail events?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Cocktail Events brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele country line dance docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Country line dance workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- country line dance workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de country line dance workshop:Mini- country line dance workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- country line danceworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- country line dance dansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop country line dance en daarna een workshop cocktails shaken ).
Keuze uit: Salsa, country line dance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Braziliaanse dans axé bahia, Braziliaanse dans forró, Braziliaanse dans samba, Dominikaanse dans bachata, Cubaanse dans country line dance, country line dance, limbo dance, Dominikaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, streetdance

Prijsopbouw
Cocktail Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een country line dance workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste country line dance workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@cocktails-shaken.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een country line dance workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Het type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden

 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen voor of na een avond arrangement (bijvoorbeeld eerst een workshop country line dance gevolgd door een cocktail workshop).

Keuze uit de volgende workshops:

Dansworkshops
Afrikaanse dans, Braziliaanse dans Axé Bahia, Argentijnse tango, Indische dans bollywood, breakdance, burlesque dans, oriëntaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, Spaanse dans flamenco, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, striptease dance, Braziliaanse dans zouk love, Afrikaanse dans Kizomba love

Muziek workshops
Percussie workshop (djembe workshop, sabar workshop), saxofoon workshop

Cocktail workshops
Ons aanbod cocktail workshops bestaat uit:
Cocktails maken workshop, cocktails shaken workshop, cocktails mixen workshop, Afrikaanse cocktails workshop, Braziliaanse cocktails workshop, Caribische cocktails workshop, Zuid-Amerikaanse cocktails workshop, fris en fruitige cocktails workshop, champagne cocktails workshop, longdrinkcocktails workshop, koffie en cacao cocktails workshop, alcoholvrije cocktails workshop, cocktailproeverij, workshop cocktail.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte arrangement, workshop, show of optreden ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan onze ( of: de) stichting Bayabi (www.bayabi.org).

vgz_salsa_dansen_04

Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

 Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

country line dance workshop in Aartselaar, country line dance workshop in Antwerpen, country line dance workshop in Arendonk, country line dance workshop in Baarle-Hertog, country line dance workshop in Balen, country line dance workshop in Beerse, country line dance workshop in Berlaar, country line dance workshop in Boechout, country line dance workshop in Bonheiden, country line dance workshop in Boom, country line dance workshop in Bornem, country line dance workshop in Borsbeek, country line dance workshop in Brasschaat, country line dance workshop in Brecht, country line dance workshop in Dessel, country line dance workshop in Duffel, country line dance workshop in Edegem, country line dance workshop in Essen, country line dance workshop in Geel, country line dance workshop in Grobbendonk, country line dance workshop in Heist-op-den-Berg, country line dance workshop in Hemiksem, country line dance workshop in Herentals, country line dance workshop in Herenthout, country line dance workshop in Herselt, country line dance workshop in Hoogstraten, country line dance workshop in Hove, country line dance workshop in Hulshout, country line dance workshop in Kalmthout, country line dance workshop in Kapellen, country line dance workshop in Kasterlee, country line dance workshop in Kontich, country line dance workshop in Laakdal, country line dance workshop in Lier, country line dance workshop in Lille, country line dance workshop in Lint, country line dance workshop in Malle, country line dance workshop in Mechelen, country line dance workshop in Meerhout, country line dance workshop in Merksplas, country line dance workshop in Mol, country line dance workshop in Mortsel, country line dance workshop in Niel, country line dance workshop in Nijlen, country line dance workshop in Olen, country line dance workshop in Oud-Turnhout, country line dance workshop in Putte, country line dance workshop in Puurs, country line dance workshop in Ranst, country line dance workshop in Ravels, country line dance workshop in Retie, country line dance workshop in Rijkevorsel, country line dance workshop in Rumst, country line dance workshop in Schelle, country line dance workshop in Schilde, country line dance workshop in Schoten, country line dance workshop in Sint-Amands, country line dance workshop in Sint-Katelijne-Waver, country line dance workshop in Stabroek, country line dance workshop in Turnhout, country line dance workshop in Vorselaar, country line dance workshop in Vosselaar, country line dance workshop in Westerlo, country line dance workshop in Wijnegem, country line dance workshop in Willebroek, country line dance workshop in Wommelgem, country line dance workshop in Wuustwezel, country line dance workshop in Zandhoven, country line dance workshop in Zoersel, country line dance workshop in Zwijndrecht.

country line dance workshop in Limburg
country line dance workshop in Alken, country line dance workshop in As, country line dance workshop in Beringen, country line dance workshop in Bilzen, country line dance workshop in Bocholt, country line dance workshop in Borgloon, country line dance workshop in Bree, country line dance workshop in Diepenbeek, country line dance workshop in Dilsen-Stokkem, country line dance workshop in Genk, country line dance workshop in Gingelom, country line dance workshop in Halen, country line dance workshop in Ham, country line dance workshop in Hamont-Achel, country line dance workshop in Hasselt, country line dance workshop in Hechtel-Eksel, country line dance workshop in Heers, country line dance workshop in Herk-de-Stad, country line dance workshop in Herstappe, country line dance workshop in Heusden-Zolder, country line dance workshop in Hoeselt, country line dance workshop in Houthalen-Helchteren, country line dance workshop in Kinrooi, country line dance workshop in Kortessem, country line dance workshop in Lanaken, country line dance workshop in Leopoldsburg, country line dance workshop in Lommel, country line dance workshop in Lummen, country line dance workshop in Maaseik, country line dance workshop in Maasmechelen, country line dance workshop in Meeuwen-Gruitrode, country line dance workshop in Neerpelt, country line dance workshop in Nieuwerkerken, country line dance workshop in Opglabbeek, country line dance workshop in Overpelt, country line dance workshop in Peer, country line dance workshop in Riemst, country line dance workshop in Sint-Truiden, country line dance workshop in Tessenderlo, country line dance workshop in Tongeren, country line dance workshop in Voeren, country line dance workshop in Wellen, country line dance workshop in Zonhoven, country line dance workshop in Zutendaal.


country line dance workshop in Oost-Vlaanderen
country line dance workshop in Aalst, country line dance workshop in Aalter, country line dance workshop in Assenede, country line dance workshop in Berlare, country line dance workshop in Beveren, country line dance workshop in Brakel, country line dance workshop in Buggenhout, country line dance workshop in De Pinte, country line dance workshop in Deinze, country line dance workshop in Denderleeuw, country line dance workshop in Dendermonde, country line dance workshop in Destelbergen, country line dance workshop in Eeklo, country line dance workshop in Erpe-Mere, country line dance workshop in Evergem, country line dance workshop in Gavere, country line dance workshop in Gent, country line dance workshop in Geraardsbergen, country line dance workshop in Haaltert, country line dance workshop in Hamme, country line dance workshop in Herzele, country line dance workshop in Horebeke, country line dance workshop in Kaprijke, country line dance workshop in Kluisbergen, country line dance workshop in Knesselare, country line dance workshop in Kruibeke, country line dance workshop in Kruishoutem, country line dance workshop in Laarne, country line dance workshop in Lebbeke, country line dance workshop in Lede, country line dance workshop in Lierde, country line dance workshop in Lochristi, country line dance workshop in Lokeren, country line dance workshop in Lovendegem, country line dance workshop in Maarkedal, country line dance workshop in Maldegem, country line dance workshop in Melle, country line dance workshop in Merelbeke, country line dance workshop in Moerbeke, country line dance workshop in Nazareth, country line dance workshop in Nevele, country line dance workshop in Ninove, country line dance workshop in Oosterzele, country line dance workshop in Oudenaarde, country line dance workshop in Ronse, country line dance workshop in Sint-Gillis-Waas, country line dance workshop in Sint-Laureins, country line dance workshop in Sint-Lievens-Houtem, country line dance workshop in Sint-Martens-Latem, country line dance workshop in Sint-Niklaas, country line dance workshop in Stekene, country line dance workshop in Temse, country line dance workshop in Waarschoot, country line dance workshop in Waasmunster, country line dance workshop in Wachtebeke, country line dance workshop in Wetteren, country line dance workshop in Wichelen, country line dance workshop in Wortegem-Petegem, country line dance workshop in Zele, country line dance workshop in Zelzate, country line dance workshop in Zingem, country line dance workshop in Zomergem, country line dance workshop in Zottegem, country line dance workshop in Zulte, country line dance workshop in Zwalm.


country line dance workshop in Vlaams-Brabant
country line dance workshop in Aarschot, country line dance workshop in Affligem, country line dance workshop in Asse, country line dance workshop in Beersel, country line dance workshop in Begijnendijk, country line dance workshop in Bekkevoort, country line dance workshop in Bertem, country line dance workshop in Bever, country line dance workshop in Bierbeek, country line dance workshop in Boortmeerbeek, country line dance workshop in Boutersem, country line dance workshop in Diest, country line dance workshop in Dilbeek, country line dance workshop in Drogenbos, country line dance workshop in Galmaarden, country line dance workshop in Geetbets, country line dance workshop in Glabbeek, country line dance workshop in Gooik, country line dance workshop in Grimbergen, country line dance workshop in Haacht, country line dance workshop in Halle, country line dance workshop in Herent, country line dance workshop in Herne, country line dance workshop in Hoegaarden, country line dance workshop in Hoeilaart, country line dance workshop in Holsbeek, country line dance workshop in Huldenberg, country line dance workshop in Kampenhout, country line dance workshop in Kapelle-op-den-Bos, country line dance workshop in Keerbergen, country line dance workshop in Kortenaken, country line dance workshop in Kortenberg, country line dance workshop in Kraainem, country line dance workshop in Landen, country line dance workshop in Lennik, country line dance workshop in Leuven, country line dance workshop in Liedekerke, country line dance workshop in Linkebeek, country line dance workshop in Linter, country line dance workshop in Londerzeel, country line dance workshop in Lubbeek, country line dance workshop in Machelen, country line dance workshop in Meise, country line dance workshop in Merchtem, country line dance workshop in Opwijk, country line dance workshop in Oud-Heverlee, country line dance workshop in Overijse, country line dance workshop in Pepingen, country line dance workshop in Roosdaal, country line dance workshop in Rotselaar, country line dance workshop in Scherpenheuvel-Zichem, country line dance workshop in Sint-Genesius-Rode, country line dance workshop in Sint-Pieters-Leeuw, country line dance workshop in Steenokkerzeel, country line dance workshop in Ternat, country line dance workshop in Tervuren, country line dance workshop in Tielt-Winge, country line dance workshop in Tienen, country line dance workshop in Tremelo, country line dance workshop in Vilvoorde, country line dance workshop in Wemmel, country line dance workshop in Wezembeek-Oppem, country line dance workshop in Zaventem, country line dance workshop in Zemst, country line dance workshop in Zoutleeuw.


country line dance workshop in West-Vlaanderen
country line dance workshop in Alveringem, country line dance workshop in Anzegem, country line dance workshop in Ardooie, country line dance workshop in Avelgem, country line dance workshop in Beernem, country line dance workshop in Blankenberge, country line dance workshop in Bredene, country line dance workshop in Brugge, country line dance workshop in Damme, country line dance workshop in De Haan, country line dance workshop in De Panne, country line dance workshop in Deerlijk, country line dance workshop in Dentergem, country line dance workshop in Diksmuide, country line dance workshop in Gistel, country line dance workshop in Harelbeke, country line dance workshop in Heuvelland, country line dance workshop in Hooglede, country line dance workshop in Houthulst, country line dance workshop in Ichtegem, country line dance workshop in Ieper, country line dance workshop in Ingelmunster, country line dance workshop in Izegem, country line dance workshop in Jabbeke, country line dance workshop in Knokke-Heist, country line dance workshop in Koekelare, country line dance workshop in Koksijde, country line dance workshop in Kortemark, country line dance workshop in Kortrijk, country line dance workshop in Kuurne, country line dance workshop in Langemark-Poelkapelle, country line dance workshop in Ledegem, country line dance workshop in Lendelede, country line dance workshop in Lichtervelde, country line dance workshop in Lo-Reninge, country line dance workshop in Menen, country line dance workshop in Mesen, country line dance workshop in Meulebeke, country line dance workshop in Middelkerke, country line dance workshop in Moorslede, country line dance workshop in Nieuwpoort, country line dance workshop in Oostende, country line dance workshop in Oostkamp, country line dance workshop in Oostrozebeke, country line dance workshop in Oudenburg, country line dance workshop in Pittem, country line dance workshop in Poperinge, country line dance workshop in Roeselare, country line dance workshop in Ruiselede, country line dance workshop in Spiere-Helkijn, country line dance workshop in Staden, country line dance workshop in Tielt, country line dance workshop in Torhout, country line dance workshop in Veurne, country line dance workshop in Vleteren, country line dance workshop in Waregem, country line dance workshop in Wervik, country line dance workshop in Wevelgem, country line dance workshop in Wielsbeke, country line dance workshop in Wingene, country line dance workshop in Zedelgem, country line dance workshop in Zonnebeke, country line dance workshop in Zuienkerke, country line dance workshop in Zwevegem.


CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.


CSH_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJES|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJES|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEESTEN|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_THEMAFEESTEN|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

CSH_BE_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_AFDELINGSUITJES|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|WS_SALSA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJES|WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_PERSONEELSFEESTEN|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_THEMAFEESTEN|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

CSH_BE_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

CSH_BE_WS_COUNTRYLINEDANCE
country line dance workshop in Brussel, country line dance workshop in Antwerpen, country line dance workshop in Gent, country line dance workshop in Charleroi, country line dance workshop in Luik, country line dance workshop in Brugge, country line dance workshop in Namen, country line dance workshop in Leuven, country line dance workshop in Bergen, country line dance workshop in Mechelen, country line dance workshop in Aalst, country line dance workshop in La Louvière, country line dance workshop in Kortrijk, country line dance workshop in Hasselt, country line dance workshop in Sint-Niklaas, country line dance workshop in Oostende, country line dance workshop in Doornik, country line dance workshop in Genk, country line dance workshop in Seraing, country line dance workshop in Roeselare, country line dance workshop in Moeskroen, country line dance workshop in Verviers, country line dance workshop in Dendermonde, country line dance workshop in Beringen, country line dance workshop in Turnhout, country line dance workshop in Vilvoorde, country line dance workshop in Lokeren, country line dance workshop in Sint-Truiden, country line dance workshop in Herstal, country line dance workshop in Geel, country line dance workshop in Ninove, country line dance workshop in Halle, country line dance workshop in Waregem, country line dance workshop in Châtelet, country line dance workshop in Ieper, country line dance workshop in Lier, country line dance workshop in Lommel, country line dance workshop in Waver, country line dance workshop in Binche, country line dance workshop in Tienen, country line dance workshop in Menen, country line dance workshop in Geraardsbergen, country line dance workshop in Bilzen, country line dance workshop in Ottignies-Louvain-la-Neuve, country line dance workshop in Tongeren, country line dance workshop in Oudenaarde, country line dance workshop in Deinze, country line dance workshop in Aarschot, country line dance workshop in Aat, country line dance workshop in Aarlen, workshop country line dance in Herentals, country line dance workshop in Izegem, country line dance workshop in Harelbeke, country line dance workshop in Nijvel, country line dance workshop in Zinnik, country line dance workshop in Andenne, country line dance workshop in Ronse, country line dance workshop in Zottegem, country line dance workshop in Mortsel, country line dance workshop in Maaseik, country line dance workshop in Gembloers, country line dance workshop in Diest, country line dance workshop in Saint-Ghislain, country line dance workshop in Fleurus, country line dance workshop in Scherpenheuvel-Zichem, country line dance workshop in 's-Gravenbrakel, country line dance workshop in Hoei, country line dance workshop in Hoogstraten, country line dance workshop in Eeklo, country line dance workshop in Torhout, country line dance workshop in Poperinge, country line dance workshop in Dilsen-Stokkem, country line dance workshop in Tielt, country line dance workshop in Blankenberge, country line dance workshop in Eupen, country line dance workshop in Lessen, country line dance workshop in Wervik, country line dance workshop in Walcourt, country line dance workshop in Komen-Waasten, country line dance workshop in Marche-en-Famenne.