cocktails maken workshop

Een cocktails maken workshop in Brussel met zonnige muziek, een enthousiaste cocktail docent met sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen maken. Dat mag je verwachten van onze cocktailworkshop in Brussel voor een vrolijke middag of avond. Cocktail Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Een passievolle workshop cocktails maken in Brussel met lekkere gemixte dranken voegt iets toe aan je afdelingsuitje, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, groepsuitje, teambuilding, verjaardagsfeest, tuinfeest, receptie, vrijgezellenfeest, evenement en meer.

Met onze cocktail maken initiatie in Brussel leer je met veel plezier binnen een uur of langer hoe cocktails worden gemaakt. Natuurlijk drink je ze daarna lekker op!

Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is cocktails maken in Brussel . Natuurlijk geniet je van het cocktails maken met exotische cocktail recepten, maar ook van eventueel een diner en/of een workshop salsa dansen om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.

ws_cocktailsmaken_01

Cocktail Events bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze cocktail avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een salsa workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een salsa workshop of een diner met workshop cocktails maken .

Diner op locatie
Mocht je ervoor willen kiezen om het diner plaats te laten vinden op een andere locatie dan een locatie waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben, dus op een door jou gekozen locatie, dan heb je de keuze uit 3 soorten buffet: een Tapas buffet, een Braziliaans buffet of een Afrikaans buffet bij groepen vanaf 15 personen. Voor een kleinere groep betaal je hetzelfde bedrag als voor 15 personen en is de inhoud van het buffet hetzelfde. Bij groepen vanaf 25 personen geven we een nog scherpere prijs!

Onze cocktailworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben  In België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop cocktails maken houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.

ws_cocktailsmaken02

Wil je echt iets origineels, dan is de workshop cocktails maken van Cocktail Events een goede keuze voor een spetterend feest of uitje voor jou, je vrienden, familie of kennissen. Doe het eens anders dan anders! met natuurlijk zeer speciale aandacht voor het feestvarken of de vrijgezel! Geef alles uit handen aan Cocktail Events, maar neem wel je camera mee om deze onvergetelijke cocktailsmakenavond vast te leggen.

Wil je iets echt origineels, dan heeft Cocktail Events alles in huis om een spetterend feest voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collega’s te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat samen te stellen voor je cocktail party of voor één van onze andere workshops zoals salsadansen enz. Al onze workshops zijn te combineren met een cocktailsmaken workshop.

Korte omschrijving cocktail maken
Kleurrijk – passievol – prikkelend – feest

Het woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.

Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.

ws_cocktailsmaken03

Inhoud van de workshop
Onze workshop cocktailshaken begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van cocktails. Daarna leert de cocktailshaker het doseringsysteem "free pour" dat leert hoe je op gevoel moet schenken zonder maatbeker/maatschenker. Vervolgens komen de bereidingstechnieken aan de orde: het soort glas, ijs, sterke drank, smaakversterker (limoensap, grenadine, vruchtensappen, frisdranken), garnituur en de manier van uitserveren passend bij het soort cocktail.

Tijdens de cocktail maken workshop worden alle cocktails gemaakt met diverse bereidingstechnieken, we gebruiken cocktail stamper, shaker, mixglas, strainer en meer. Wat deze workshop bijzonder maakt is dat je een breide kennis krijgt van veel cocktails in een kort tijdsbestek. De focus ligt dus op het ontdekken van verschillende cocktails met een algemene techniek . Voor mensen die binnen no time alles willen weten over cocktail en niet gelijk aangeschoten willen worden is de workshop cocktail maken zeker een aanrader!

Elk van onze cocktail docent heeft zijn eigen opbouw en geeft zijn eigen draai aan de workshop.

Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben
Wat regelt Cocktail Events?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Cocktail Events brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
-We werken uitsluitend met professionele cocktail bartender die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten
-Workshop cocktailshaken zonder diner is eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
-Workshop en diner op één locatie; gezellig, makkelijk en eenvoudig, slechts 1x parkeren
-Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Cocktailsmaken met een heerlijk diner naar keuze:
Het feest is helemaal compleet als je na je workshop cocktailsmaken samen gezellig kunt genieten van een lekker diner op dezelfde locatie. Bovendien wordt jouw reservering met voorrang behandeld.
Je kan een keuze maken uit de volgende mogelijkheden:

-Mediterraans Tapas diner
-Afrikaans diner
-Oosters diner
-Seizoens diner, gemaakt met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen afname van een diner, wordt zaalhuur berekend vanaf 50 euro.
Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene informatie over de workshop cocktailsmaken:
Standaardduur: 60 minuten (Mini-Cocktail maken workshop)
Aanvangstijd: naar keuze, afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: we komen naar je eigen locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken in:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

Diverse mogelijkheden voor de workshop cocktailsmaken:

ws_cocktailsmaken04

Mini- Cocktailsmaken (60 minuten)
In 1 uur tijd leren jullie de basis van cocktails maken, shaken, strainen en maken jullie eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Mojito, Ginafrica, Malibu Sunset, Cosmopolitan en meer...... Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktail docent demonstreert in totaal 4 verschillende cocktails waar jullie er 2 uit kunnen kiezen om zelf te maken.

Super- Cocktails maken (90 minuten)
In 1,5 uur tijd gaan jullie verder in de basis van cocktail maken, shaken, strainen en maken jullie eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Mojito, Ginafrica , Caipirinha, Malibu Sunset, Tequila Sunrise, Cosmopolitan en meer...... Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktail docent demonstreert in totaal 6 verschillende cocktails waar jullie er 3 uit kunnen kiezen om zelf te maken

Luxe- Cocktailshaken (120 minuten)
In 2 uur leren jullie de basis en alle ins en outs van cocktail maken, shaken, strainen en maken jullie eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Mojito, Ginafrica , Caipirinha, Malibu Sunset, Tequila Sunrise, Sex on the Beach, Cosmopolitan, Margerita en meer...... Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktailshaker demonstreert in totaal 8 verschillende cocktails waar jullie er 4 uit kunnen kiezen om zelf te maken.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop salsadansen en daarna een workshop cocktailsmaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Locaties
We hebben samenwerkingsverbanden met diverse locaties in:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol. Wekelijks komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen

Prijs

Cocktail Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Cocktailsmaken workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina volledig in te vullen.

Ook als een aantal vragen nog niet beantwoord kan worden omdat e.e.a. nog niet bekend is, vul deze dan in met “niet bekend”, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktail maken workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven ernaar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren. Heb je binnen 5 werkdagen nog geen reactie ontvangen dan verzoeken wij je om een e-mail te sturen naar info@cocktails-shaken.be  met vermelding van de datum waarop je de offerte hebt aangevraagd en de tenaamstelling die daarin gebruikt is.

Persoonlijke Gegevens

Naam
Bedrijfsnaam
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel telefoonnummer

Informatie over je evenement

Gewenste cocktail maken workshop
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal deelnemers (min./max.)
Vragen/opmerkingen

Met alle deze infornatie kunnen we je binnen no time helpen. We streven er naar om binnen 5 werkdagen te reageren.

* Je contactformulier wordt gestuurd naar info@info@cocktails-shaken.be


Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T.+316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Het type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden

 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen voor of na een avond arrangement (bijvoorbeeld eerst een workshop country line dance gevolgd door een cocktail workshop). Bij deze combinaties geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Keuze uit de volgende workshops:

Dansworkshops
Afrikaanse dans, Braziliaanse dans Axé Bahia, Argentijnse tango, Indische dans bollywood, breakdance, burlesque dans, oriëntaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, Spaanse dans flamenco, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, striptease dance, Braziliaanse dans zouk love, Afrikaanse dans Kizomba love

Muziek workshops
Percussie workshop (djembe workshop, sabar workshop), saxofoon workshop

Cocktail workshops
Ons aanbod cocktail workshops bestaat uit:
Cocktails maken workshop, cocktails shaken workshop, cocktails mixen workshop, Afrikaanse cocktails workshop, Braziliaanse cocktails workshop, Caribische cocktails workshop, Zuid-Amerikaanse cocktails workshop, fris en fruitige cocktails workshop, champagne cocktails workshop, longdrinkcocktails workshop, koffie en cacao cocktails workshop, alcoholvrije cocktails workshop, cocktailproeverij, workshop cocktail.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte arrangement, workshop, show of optreden ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan onze ( of: de) stichting Bayabi (www.bayabi.org).

vgz_salsa_dansen_04

Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

 Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.


CSH_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJES|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJES|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEESTEN|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_THEMAFEESTEN|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

CSH_BE_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_AFDELINGSUITJES|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|WS_SALSA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJES|WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_PERSONEELSFEESTEN|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_THEMAFEESTEN|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

CSH_BE_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

CSH_BE_WS_COCKTAILSMAKEN|
WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.


CSH_BE_WS_COCKTAILSHAKEN|
WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

CSH_BE_WS_COCKTAILSMIXEN
|
WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

CSH_BE_WS_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Brussel, cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Gent, cocktails maken workshop in Charleroi, cocktails maken workshop in Luik, cocktails maken workshop in Brugge, cocktails maken workshop in Namen, cocktails maken workshop in Leuven, cocktails maken workshop in Bergen, cocktails maken workshop in Mechelen, cocktails maken workshop in Aalst, cocktails maken workshop in La Louvière, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Hasselt, cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Doornik, cocktails maken workshop in Genk, cocktails maken workshop in Seraing, cocktails maken workshop in Roeselare, cocktails maken workshop in Moeskroen, cocktails maken workshop in Verviers, cocktails maken workshop in Dendermonde, cocktails maken workshop in Beringen, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Vilvoorde, cocktails maken workshop in Lokeren, cocktails maken workshop in Sint-Truiden, cocktails maken workshop in Herstal, cocktails maken workshop in Geel, cocktails maken workshop in Ninove, cocktails maken workshop in Halle, cocktails maken workshop in Waregem, cocktails maken workshop in Châtelet, cocktails maken workshop in Ieper, cocktails maken workshop in Lier, cocktails maken workshop in Lommel, cocktails maken workshop in Waver, cocktails maken workshop in Binche, cocktails maken workshop in Tienen, cocktails maken workshop in Menen, cocktails maken workshop in Geraardsbergen, cocktails maken workshop in Bilzen, cocktails maken workshop in Ottignies-Louvain-la-Neuve, cocktails maken workshop in Tongeren, cocktails maken workshop in Oudenaarde, cocktails maken workshop in Deinze, cocktails maken workshop in Aarschot, cocktails maken workshop in Aat, cocktails maken workshop in Aarlen, cocktails maken workshop in Herentals, cocktails maken workshop in Izegem, cocktails maken workshop in Harelbeke, cocktails maken workshop in Nijvel, cocktails maken workshop in Zinnik, cocktails maken workshop in Andenne, cocktails maken workshop in Ronse, cocktails maken workshop in Zottegem, cocktails maken workshop in Mortsel, cocktails maken workshop in Maaseik, cocktails maken workshop in Gembloers, cocktails maken workshop in Diest, cocktails maken workshop in Saint-Ghislain, cocktails maken workshop in Fleurus, cocktails maken workshop in Scherpenheuvel-Zichem, cocktails maken workshop in 's-Gravenbrakel, cocktails maken workshop in Hoei, cocktails maken workshop in Hoogstraten, cocktails maken workshop in Eeklo, cocktails maken workshop in Torhout, cocktails maken workshop in Poperinge, cocktails maken workshop in Dilsen-Stokkem, cocktails maken workshop in Tielt, cocktails maken workshop in Blankenberge, cocktails maken workshop in Eupen, cocktails maken workshop in Lessen, cocktails maken workshop in Wervik, cocktails maken workshop in Walcourt, cocktails maken workshop in Komen-Waasten, cocktails maken workshop in Marche-en-Famenne, cocktails maken workshop in Aartselaar, cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Arendonk, cocktails maken workshop in Baarle-Hertog, cocktails maken workshop in Balen, cocktails maken workshop in Beerse, cocktails maken workshop in Berlaar, cocktails maken workshop in Boechout, cocktails maken workshop in Bonheiden, cocktails maken workshop in Boom, cocktails maken workshop in Bornem, cocktails maken workshop in Borsbeek, cocktails maken workshop in Brasschaat, cocktails maken workshop in Brecht, cocktails maken workshop in Dessel, cocktails maken workshop in Duffel, cocktails maken workshop in Edegem, cocktails maken workshop in Essen, cocktails maken workshop in Geel, cocktails maken workshop in Grobbendonk, cocktails maken workshop in Heist-op-den-Berg, cocktails maken workshop in Hemiksem, cocktails maken workshop in Herentals, cocktails maken workshop in Herenthout, cocktails maken workshop in Herselt, cocktails maken workshop in Hoogstraten, cocktails maken workshop in Hove, cocktails maken workshop in Hulshout, cocktails maken workshop in Kalmthout, cocktails maken workshop in Kapellen, cocktails maken workshop in Kasterlee, cocktails maken workshop in Kontich, cocktails maken workshop in Laakdal, cocktails maken workshop in Lier, cocktails maken workshop in Lille, cocktails maken workshop in Lint, cocktails maken workshop in Malle, cocktails maken workshop in Mechelen, cocktails maken workshop in Meerhout, cocktails maken workshop in Merksplas, cocktails maken workshop in Mol, cocktails maken workshop in Mortsel, cocktails maken workshop in Niel, cocktails maken workshop in Nijlen, cocktails maken workshop in Olen, cocktails maken workshop in Oud-Turnhout, cocktails maken workshop in Putte, cocktails maken workshop in Puurs, cocktails maken workshop in Ranst, cocktails maken workshop in Ravels, cocktails maken workshop in Retie, cocktails maken workshop in Rijkevorsel, cocktails maken workshop in Rumst, cocktails maken workshop in Schelle, cocktails maken workshop in Schilde, cocktails maken workshop in Schoten, cocktails maken workshop in Sint-Amands, cocktails maken workshop in Sint-Katelijne-Waver, cocktails maken workshop in Stabroek, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Vorselaar, cocktails maken workshop in Vosselaar, cocktails maken workshop in Westerlo, cocktails maken workshop in Wijnegem, cocktails maken workshop in Willebroek, cocktails maken workshop in Wommelgem, cocktails maken workshop in Wuustwezel, cocktails maken workshop in Zandhoven, cocktails maken workshop in Zoersel, cocktails maken workshop in Zwijndrecht.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE
cocktails maken afdelingsuitje in Brussel, cocktails maken afdelingsuitje in Antwerpen, cocktails maken afdelingsuitje in Gent, cocktails maken afdelingsuitje in Charleroi, cocktails maken afdelingsuitje in Luik, cocktails maken afdelingsuitje in Brugge, cocktails maken afdelingsuitje in Namen, cocktails maken afdelingsuitje in Leuven, cocktails maken afdelingsuitje in Bergen, cocktails maken afdelingsuitje in Mechelen, cocktails maken afdelingsuitje in Aalst, cocktails maken afdelingsuitje in La Louvière, cocktails maken afdelingsuitje in Kortrijk, cocktails maken afdelingsuitje in Hasselt, cocktails maken afdelingsuitje in Sint-Niklaas, cocktails maken afdelingsuitje in Oostende, cocktails maken afdelingsuitje in Doornik, cocktails maken afdelingsuitje in Genk, cocktails maken afdelingsuitje in Seraing, cocktails maken afdelingsuitje in Roeselare, cocktails maken afdelingsuitje in Moeskroen, cocktails maken afdelingsuitje in Verviers, cocktails maken afdelingsuitje in Dendermonde, cocktails maken afdelingsuitje in Beringen, cocktails maken afdelingsuitje in Turnhout, cocktails maken afdelingsuitje in Vilvoorde, cocktails maken afdelingsuitje in Lokeren, cocktails maken afdelingsuitje in Sint-Truiden, cocktails maken afdelingsuitje in Herstal, cocktails maken afdelingsuitje in Geel.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES
cocktails maken afdelingsuitjes in Brussel, cocktails maken afdelingsuitjes in Antwerpen, cocktails maken afdelingsuitjes in Gent, cocktails maken afdelingsuitjes in Charleroi, cocktails maken afdelingsuitjes in Luik, cocktails maken afdelingsuitjes in Brugge, cocktails maken afdelingsuitjes in Namen, cocktails maken afdelingsuitjes in Leuven, cocktails maken afdelingsuitjes in Bergen, cocktails maken afdelingsuitjes in Mechelen, cocktails maken afdelingsuitjes in Aalst, cocktails maken afdelingsuitjes in La Louvière, cocktails maken afdelingsuitjes in Kortrijk, cocktails maken afdelingsuitjes in Hasselt, cocktails maken afdelingsuitjes in Sint-Niklaas, cocktails maken afdelingsuitjes in Oostende, cocktails maken afdelingsuitjes in Doornik, cocktails maken afdelingsuitjes in Genk, cocktails maken afdelingsuitjes in Seraing, cocktails maken afdelingsuitjes in Roeselare, cocktails maken afdelingsuitjes in Moeskroen, cocktails maken afdelingsuitjes in Verviers, cocktails maken afdelingsuitjes in Dendermonde, cocktails maken afdelingsuitjes in Beringen, cocktails maken afdelingsuitjes in Turnhout, cocktails maken afdelingsuitjes in Vilvoorde, cocktails maken afdelingsuitjes in Lokeren, cocktails maken afdelingsuitjes in Sint-Truiden, cocktails maken afdelingsuitjes in Herstal, cocktails maken afdelingsuitjes in Geel.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST
cocktails maken bedrijfsfeest in Brussel, cocktails maken bedrijfsfeest in Antwerpen, cocktails maken bedrijfsfeest in Gent, cocktails maken bedrijfsfeest in Charleroi, cocktails maken bedrijfsfeest in Luik, cocktails maken bedrijfsfeest in Brugge, cocktails maken bedrijfsfeest in Namen, cocktails maken bedrijfsfeest in Leuven, cocktails maken bedrijfsfeest in Bergen, cocktails maken bedrijfsfeest in Mechelen, cocktails maken bedrijfsfeest in Aalst, cocktails maken bedrijfsfeest in La Louvière, cocktails maken bedrijfsfeest in Kortrijk, cocktails maken bedrijfsfeest in Hasselt, cocktails maken bedrijfsfeest in Sint-Niklaas, cocktails maken bedrijfsfeest in Oostende, cocktails maken bedrijfsfeest in Doornik, cocktails maken bedrijfsfeest in Genk, cocktails maken bedrijfsfeest in Seraing, cocktails maken bedrijfsfeest in Roeselare, cocktails maken bedrijfsfeest in Moeskroen, cocktails maken bedrijfsfeest in Verviers, cocktails maken bedrijfsfeest in Dendermonde, cocktails maken bedrijfsfeest in Beringen, cocktails maken bedrijfsfeest in Turnhout, cocktails maken bedrijfsfeest in Vilvoorde, cocktails maken bedrijfsfeest in Lokeren, cocktails maken bedrijfsfeest in Sint-Truiden, cocktails maken bedrijfsfeest in Herstal, cocktails maken bedrijfsfeest in Geel.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN
cocktails maken bedrijfsfeesten in Brussel, cocktails maken bedrijfsfeesten in Antwerpen, cocktails maken bedrijfsfeesten in Gent, cocktails maken bedrijfsfeesten in Charleroi, cocktails maken bedrijfsfeesten in Luik, cocktails maken bedrijfsfeesten in Brugge, cocktails maken bedrijfsfeesten in Namen, cocktails maken bedrijfsfeesten in Leuven, cocktails maken bedrijfsfeesten in Bergen, cocktails maken bedrijfsfeesten in Mechelen, cocktails maken bedrijfsfeesten in Aalst, cocktails maken bedrijfsfeesten in La Louvière, cocktails maken bedrijfsfeesten in Kortrijk, cocktails maken bedrijfsfeesten in Hasselt, cocktails maken bedrijfsfeesten in Sint-Niklaas, cocktails maken bedrijfsfeesten in Oostende, cocktails maken bedrijfsfeesten in Doornik, cocktails maken bedrijfsfeesten in Genk, cocktails maken bedrijfsfeesten in Seraing, cocktails maken bedrijfsfeesten in Roeselare, cocktails maken bedrijfsfeesten in Moeskroen, cocktails maken bedrijfsfeesten in Verviers, cocktails maken bedrijfsfeesten in Dendermonde, cocktails maken bedrijfsfeesten in Beringen, cocktails maken bedrijfsfeesten in Turnhout, cocktails maken bedrijfsfeesten in Vilvoorde, cocktails maken bedrijfsfeesten in Lokeren, cocktails maken bedrijfsfeesten in Sint-Truiden, cocktails maken bedrijfsfeesten in Herstal, cocktails maken bedrijfsfeesten in Geel.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE
cocktails maken bedrijfsuitje in Brussel, cocktails maken bedrijfsuitje in Antwerpen, cocktails maken bedrijfsuitje in Gent, cocktails maken bedrijfsuitje in Charleroi, cocktails maken bedrijfsuitje in Luik, cocktails maken bedrijfsuitje in Brugge, cocktails maken bedrijfsuitje in Namen, cocktails maken bedrijfsuitje in Leuven, cocktails maken bedrijfsuitje in Bergen, cocktails maken bedrijfsuitje in Mechelen, cocktails maken bedrijfsuitje in Aalst, cocktails maken bedrijfsuitje in La Louvière, cocktails maken bedrijfsuitje in Kortrijk, cocktails maken bedrijfsuitje in Hasselt, cocktails maken bedrijfsuitje in Sint-Niklaas, cocktails maken bedrijfsuitje in Oostende, cocktails maken bedrijfsuitje in Doornik, cocktails maken bedrijfsuitje in Genk, cocktails maken bedrijfsuitje in Seraing, cocktails maken bedrijfsuitje in Roeselare, cocktails maken bedrijfsuitje in Moeskroen, cocktails maken bedrijfsuitje in Verviers, cocktails maken bedrijfsuitje in Dendermonde, cocktails maken bedrijfsuitje in Beringen, cocktails maken bedrijfsuitje in Turnhout, cocktails maken bedrijfsuitje in Vilvoorde, cocktails maken bedrijfsuitje in Lokeren, cocktails maken bedrijfsuitje in Sint-Truiden, cocktails maken bedrijfsuitje in Herstal, cocktails maken bedrijfsuitje in Geel, cocktails maken bedrijfsuitje in Ninove, cocktails maken bedrijfsuitje in Halle, cocktails maken bedrijfsuitje in Waregem, cocktails maken bedrijfsuitje in Châtelet, cocktails maken bedrijfsuitje in Ieper, cocktails maken bedrijfsuitje in Lier, cocktails maken bedrijfsuitje in Lommel, cocktails maken bedrijfsuitje in Waver, cocktails maken bedrijfsuitje in Binche, cocktails maken bedrijfsuitje in Tienen, cocktails maken bedrijfsuitje in Menen, cocktails maken bedrijfsuitje in Geraardsbergen, cocktails maken bedrijfsuitje in Bilzen, cocktails maken bedrijfsuitje in Ottignies-Louvain-la-Neuve, cocktails maken bedrijfsuitje in Tongeren, cocktails maken bedrijfsuitje in Oudenaarde, cocktails maken bedrijfsuitje in Deinze, cocktails maken bedrijfsuitje in Aarschot, cocktails maken bedrijfsuitje in Aat, cocktails maken bedrijfsuitje in Aarlen, cocktails maken bedrijfsuitje in Herentals, cocktails maken bedrijfsuitje in Izegem, cocktails maken bedrijfsuitje in Harelbeke, cocktails maken bedrijfsuitje in Nijvel, cocktails maken bedrijfsuitje in Zinnik, cocktails maken bedrijfsuitje in Andenne, cocktails maken bedrijfsuitje in Ronse, cocktails maken bedrijfsuitje in Zottegem, cocktails maken bedrijfsuitje in Mortsel, cocktails maken bedrijfsuitje in Maaseik, cocktails maken bedrijfsuitje in Gembloers, cocktails maken bedrijfsuitje in Diest, cocktails maken bedrijfsuitje in Saint-Ghislain, cocktails maken bedrijfsuitje in Fleurus, cocktails maken bedrijfsuitje in Scherpenheuvel-Zichem, cocktails maken bedrijfsuitje in 's-Gravenbrakel, cocktails maken bedrijfsuitje in Hoei, cocktails maken bedrijfsuitje in Hoogstraten, cocktails maken bedrijfsuitje in Eeklo, cocktails maken bedrijfsuitje in Torhout, cocktails maken bedrijfsuitje in Poperinge, cocktails maken bedrijfsuitje in Dilsen-Stokkem, cocktails maken bedrijfsuitje in Tielt, cocktails maken bedrijfsuitje in Blankenberge, cocktails maken bedrijfsuitje in Eupen, cocktails maken bedrijfsuitje in Lessen, cocktails maken bedrijfsuitje in Wervik, cocktails maken bedrijfsuitje in Walcourt, cocktails maken bedrijfsuitje in Komen-Waasten, cocktails maken bedrijfsuitje in Marche-en-Famenne, cocktails maken bedrijfsuitje in Aartselaar, cocktails maken bedrijfsuitje in Antwerpen, cocktails maken bedrijfsuitje in Arendonk, cocktails maken bedrijfsuitje in Baarle-Hertog, cocktails maken bedrijfsuitje in Balen, cocktails maken bedrijfsuitje in Beerse, cocktails maken bedrijfsuitje in Berlaar, cocktails maken bedrijfsuitje in Boechout, cocktails maken bedrijfsuitje in Bonheiden, cocktails maken bedrijfsuitje in Boom, cocktails maken bedrijfsuitje in Bornem, cocktails maken bedrijfsuitje in Borsbeek, cocktails maken bedrijfsuitje in Brasschaat, cocktails maken bedrijfsuitje in Brecht, cocktails maken bedrijfsuitje in Dessel, cocktails maken bedrijfsuitje in Duffel, cocktails maken bedrijfsuitje in Edegem, cocktails maken bedrijfsuitje in Essen, cocktails maken bedrijfsuitje in Geel, cocktails maken bedrijfsuitje in Grobbendonk, cocktails maken bedrijfsuitje in Heist-op-den-Berg, cocktails maken bedrijfsuitje in Hemiksem, cocktails maken bedrijfsuitje in Herentals, cocktails maken bedrijfsuitje in Herenthout, cocktails maken bedrijfsuitje in Herselt, cocktails maken bedrijfsuitje in Hoogstraten, cocktails maken bedrijfsuitje in Hove, cocktails maken bedrijfsuitje in Hulshout, cocktails maken bedrijfsuitje in Kalmthout, cocktails maken bedrijfsuitje in Kapellen, cocktails maken bedrijfsuitje in Kasterlee, cocktails maken bedrijfsuitje in Kontich, cocktails maken bedrijfsuitje in Laakdal, cocktails maken bedrijfsuitje in Lier, cocktails maken bedrijfsuitje in Lille, cocktails maken bedrijfsuitje in Lint, cocktails maken bedrijfsuitje in Malle, cocktails maken bedrijfsuitje in Mechelen, cocktails maken bedrijfsuitje in Meerhout, cocktails maken bedrijfsuitje in Merksplas, cocktails maken bedrijfsuitje in Mol, cocktails maken bedrijfsuitje in Mortsel, cocktails maken bedrijfsuitje in Niel, cocktails maken bedrijfsuitje in Nijlen, cocktails maken bedrijfsuitje in Olen, cocktails maken bedrijfsuitje in Oud-Turnhout, cocktails maken bedrijfsuitje in Putte, cocktails maken bedrijfsuitje in Puurs, cocktails maken bedrijfsuitje in Ranst, cocktails maken bedrijfsuitje in Ravels, cocktails maken bedrijfsuitje in Retie, cocktails maken bedrijfsuitje in Rijkevorsel, cocktails maken bedrijfsuitje in Rumst, cocktails maken bedrijfsuitje in Schelle, cocktails maken bedrijfsuitje in Schilde, cocktails maken bedrijfsuitje in Schoten, cocktails maken bedrijfsuitje in Sint-Amands, cocktails maken bedrijfsuitje in Sint-Katelijne-Waver, cocktails maken bedrijfsuitje in Stabroek, cocktails maken bedrijfsuitje in Turnhout, cocktails maken bedrijfsuitje in Vorselaar, cocktails maken bedrijfsuitje in Vosselaar, cocktails maken bedrijfsuitje in Westerlo, cocktails maken bedrijfsuitje in Wijnegem, cocktails maken bedrijfsuitje in Willebroek, cocktails maken bedrijfsuitje in Wommelgem, cocktails maken bedrijfsuitje in Wuustwezel, cocktails maken bedrijfsuitje in Zandhoven, cocktails maken bedrijfsuitje in Zoersel, cocktails maken bedrijfsuitje in Zwijndrecht.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJES
cocktails maken bedrijfsuitjes in Brussel, cocktails maken bedrijfsuitjes in Antwerpen, cocktails maken bedrijfsuitjes in Gent, cocktails maken bedrijfsuitjes in Charleroi, cocktails maken bedrijfsuitjes in Luik, cocktails maken bedrijfsuitjes in Brugge, cocktails maken bedrijfsuitjes in Namen, cocktails maken bedrijfsuitjes in Leuven, cocktails maken bedrijfsuitjes in Bergen, cocktails maken bedrijfsuitjes in Mechelen, cocktails maken bedrijfsuitjes in Aalst, cocktails maken bedrijfsuitjes in La Louvière, cocktails maken bedrijfsuitjes in Kortrijk, cocktails maken bedrijfsuitjes in Hasselt, cocktails maken bedrijfsuitjes in Sint-Niklaas, cocktails maken bedrijfsuitjes in Oostende, cocktails maken bedrijfsuitjes in Doornik, cocktails maken bedrijfsuitjes in Genk, cocktails maken bedrijfsuitjes in Seraing, cocktails maken bedrijfsuitjes in Roeselare, cocktails maken bedrijfsuitjes in Moeskroen, cocktails maken bedrijfsuitjes in Verviers, cocktails maken bedrijfsuitjes in Dendermonde, cocktails maken bedrijfsuitjes in Beringen, cocktails maken bedrijfsuitjes in Turnhout, cocktails maken bedrijfsuitjes in Vilvoorde, cocktails maken bedrijfsuitjes in Lokeren, cocktails maken bedrijfsuitjes in Sint-Truiden, cocktails maken bedrijfsuitjes in Herstal, cocktails maken bedrijfsuitjes in Geel.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE
cocktails maken groepsuitje in Brussel, cocktails maken groepsuitje in Antwerpen, cocktails maken groepsuitje in Gent, cocktails maken groepsuitje in Charleroi, cocktails maken groepsuitje in Luik, cocktails maken groepsuitje in Brugge, cocktails maken groepsuitje in Namen, cocktails maken groepsuitje in Leuven, cocktails maken groepsuitje in Bergen, cocktails maken groepsuitje in Mechelen, cocktails maken groepsuitje in Aalst, cocktails maken groepsuitje in La Louvière, cocktails maken groepsuitje in Kortrijk, cocktails maken groepsuitje in Hasselt, cocktails maken groepsuitje in Sint-Niklaas, cocktails maken groepsuitje in Oostende, cocktails maken groepsuitje in Doornik, cocktails maken groepsuitje in Genk, cocktails maken groepsuitje in Seraing, cocktails maken groepsuitje in Roeselare, cocktails maken groepsuitje in Moeskroen, cocktails maken groepsuitje in Verviers, cocktails maken groepsuitje in Dendermonde, cocktails maken groepsuitje in Beringen, cocktails maken groepsuitje in Turnhout, cocktails maken groepsuitje in Vilvoorde, cocktails maken groepsuitje in Lokeren, cocktails maken groepsuitje in Sint-Truiden, cocktails maken groepsuitje in Herstal, cocktails maken groepsuitje in Geel, cocktails maken groepsuitje in Ninove, cocktails maken groepsuitje in Halle, cocktails maken groepsuitje in Waregem, cocktails maken groepsuitje in Châtelet, cocktails maken groepsuitje in Ieper, cocktails maken groepsuitje in Lier, cocktails maken groepsuitje in Lommel, cocktails maken groepsuitje in Waver, cocktails maken groepsuitje in Binche, cocktails maken groepsuitje in Tienen, cocktails maken groepsuitje in Menen, cocktails maken groepsuitje in Geraardsbergen, cocktails maken groepsuitje in Bilzen, cocktails maken groepsuitje in Ottignies-Louvain-la-Neuve, cocktails maken groepsuitje in Tongeren, cocktails maken groepsuitje in Oudenaarde, cocktails maken groepsuitje in Deinze, cocktails maken groepsuitje in Aarschot, cocktails maken groepsuitje in Aat, cocktails maken groepsuitje in Aarlen, cocktails maken groepsuitje in Herentals, cocktails maken groepsuitje in Izegem, cocktails maken groepsuitje in Harelbeke, cocktails maken groepsuitje in Nijvel, cocktails maken groepsuitje in Zinnik, cocktails maken groepsuitje in Andenne, cocktails maken groepsuitje in Ronse, cocktails maken groepsuitje in Zottegem, cocktails maken groepsuitje in Mortsel, cocktails maken groepsuitje in Maaseik, cocktails maken groepsuitje in Gembloers, cocktails maken groepsuitje in Diest, cocktails maken groepsuitje in Saint-Ghislain, cocktails maken groepsuitje in Fleurus, cocktails maken groepsuitje in Scherpenheuvel-Zichem, cocktails maken groepsuitje in 's-Gravenbrakel, cocktails maken groepsuitje in Hoei, cocktails maken groepsuitje in Hoogstraten, cocktails maken groepsuitje in Eeklo, cocktails maken groepsuitje in Torhout, cocktails maken groepsuitje in Poperinge, cocktails maken groepsuitje in Dilsen-Stokkem, cocktails maken groepsuitje in Tielt, cocktails maken groepsuitje in Blankenberge, cocktails maken groepsuitje in Eupen, cocktails maken groepsuitje in Lessen, cocktails maken groepsuitje in Wervik, cocktails maken groepsuitje in Walcourt, cocktails maken groepsuitje in Komen-Waasten, cocktails maken groepsuitje in Marche-en-Famenne, cocktails maken groepsuitje in Aartselaar, cocktails maken groepsuitje in Antwerpen, cocktails maken groepsuitje in Arendonk, cocktails maken groepsuitje in Baarle-Hertog, cocktails maken groepsuitje in Balen, cocktails maken groepsuitje in Beerse, cocktails maken groepsuitje in Berlaar, cocktails maken groepsuitje in Boechout, cocktails maken groepsuitje in Bonheiden, cocktails maken groepsuitje in Boom, cocktails maken groepsuitje in Bornem, cocktails maken groepsuitje in Borsbeek, cocktails maken groepsuitje in Brasschaat, cocktails maken groepsuitje in Brecht, cocktails maken groepsuitje in Dessel, cocktails maken groepsuitje in Duffel, cocktails maken groepsuitje in Edegem, cocktails maken groepsuitje in Essen, cocktails maken groepsuitje in Geel, cocktails maken groepsuitje in Grobbendonk, cocktails maken groepsuitje in Heist-op-den-Berg, cocktails maken groepsuitje in Hemiksem, cocktails maken groepsuitje in Herentals, cocktails maken groepsuitje in Herenthout, cocktails maken groepsuitje in Herselt, cocktails maken groepsuitje in Hoogstraten, cocktails maken groepsuitje in Hove, cocktails maken groepsuitje in Hulshout, cocktails maken groepsuitje in Kalmthout, cocktails maken groepsuitje in Kapellen, cocktails maken groepsuitje in Kasterlee, cocktails maken groepsuitje in Kontich, cocktails maken groepsuitje in Laakdal, cocktails maken groepsuitje in Lier, cocktails maken groepsuitje in Lille, cocktails maken groepsuitje in Lint, cocktails maken groepsuitje in Malle, cocktails maken groepsuitje in Mechelen, cocktails maken groepsuitje in Meerhout, cocktails maken groepsuitje in Merksplas, cocktails maken groepsuitje in Mol, cocktails maken groepsuitje in Mortsel, cocktails maken groepsuitje in Niel, cocktails maken groepsuitje in Nijlen, cocktails maken groepsuitje in Olen, cocktails maken groepsuitje in Oud-Turnhout, cocktails maken groepsuitje in Putte, cocktails maken groepsuitje in Puurs, cocktails maken groepsuitje in Ranst, cocktails maken groepsuitje in Ravels, cocktails maken groepsuitje in Retie, cocktails maken groepsuitje in Rijkevorsel, cocktails maken groepsuitje in Rumst, cocktails maken groepsuitje in Schelle, cocktails maken groepsuitje in Schilde, cocktails maken groepsuitje in Schoten, cocktails maken groepsuitje in Sint-Amands, cocktails maken groepsuitje in Sint-Katelijne-Waver, cocktails maken groepsuitje in Stabroek, cocktails maken groepsuitje in Turnhout, cocktails maken groepsuitje in Vorselaar, cocktails maken groepsuitje in Vosselaar, cocktails maken groepsuitje in Westerlo, cocktails maken groepsuitje in Wijnegem, cocktails maken groepsuitje in Willebroek, cocktails maken groepsuitje in Wommelgem, cocktails maken groepsuitje in Wuustwezel, cocktails maken groepsuitje in Zandhoven, cocktails maken groepsuitje in Zoersel, cocktails maken groepsuitje in Zwijndrecht.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN
cocktails shaken workshop in Brussel, cocktails shaken workshop in Antwerpen, cocktails shaken workshop in Gent, cocktails shaken workshop in Charleroi, cocktails shaken workshop in Luik, cocktails shaken workshop in Brugge, cocktails shaken workshop in Namen, cocktails shaken workshop in Leuven, cocktails shaken workshop in Bergen, cocktails shaken workshop in Mechelen, cocktails shaken workshop in Aalst, cocktails shaken workshop in La Louvière, cocktails shaken workshop in Kortrijk, cocktails shaken workshop in Hasselt, cocktails shaken workshop in Sint-Niklaas, cocktails shaken workshop in Oostende, cocktails shaken workshop in Doornik, cocktails shaken workshop in Genk, cocktails shaken workshop in Seraing, cocktails shaken workshop in Roeselare, cocktails shaken workshop in Moeskroen, cocktails shaken workshop in Verviers, cocktails shaken workshop in Dendermonde, cocktails shaken workshop in Beringen, cocktails shaken workshop in Turnhout, cocktails shaken workshop in Vilvoorde, cocktails shaken workshop in Lokeren, cocktails shaken workshop in Sint-Truiden, cocktails shaken workshop in Herstal, cocktails shaken workshop in Geel, cocktails shaken workshop in Ninove, cocktails shaken workshop in Halle, cocktails shaken workshop in Waregem, cocktails shaken workshop in Châtelet, cocktails shaken workshop in Ieper, cocktails shaken workshop in Lier, cocktails shaken workshop in Lommel, cocktails shaken workshop in Waver, cocktails shaken workshop in Binche, cocktails shaken workshop in Tienen, cocktails shaken workshop in Menen, cocktails shaken workshop in Geraardsbergen, cocktails shaken workshop in Bilzen, cocktails shaken workshop in Ottignies-Louvain-la-Neuve, cocktails shaken workshop in Tongeren, cocktails shaken workshop in Oudenaarde, cocktails shaken workshop in Deinze, cocktails shaken workshop in Aarschot, cocktails shaken workshop in Aat, cocktails shaken workshop in Aarlen, cocktails shaken workshop in Herentals, cocktails shaken workshop in Izegem, cocktails shaken workshop in Harelbeke, cocktails shaken workshop in Nijvel, cocktails shaken workshop in Zinnik, cocktails shaken workshop in Andenne, cocktails shaken workshop in Ronse, cocktails shaken workshop in Zottegem, cocktails shaken workshop in Mortsel, cocktails shaken workshop in Maaseik, cocktails shaken workshop in Gembloers, cocktails shaken workshop in Diest, cocktails shaken workshop in Saint-Ghislain, cocktails shaken workshop in Fleurus, cocktails shaken workshop in Scherpenheuvel-Zichem, cocktails shaken workshop in 's-Gravenbrakel, cocktails shaken workshop in Hoei, cocktails shaken workshop in Hoogstraten, cocktails shaken workshop in Eeklo, cocktails shaken workshop in Torhout, cocktails shaken workshop in Poperinge, cocktails shaken workshop in Dilsen-Stokkem, cocktails shaken workshop in Tielt, cocktails shaken workshop in Blankenberge, cocktails shaken workshop in Eupen, cocktails shaken workshop in Lessen, cocktails shaken workshop in Wervik, cocktails shaken workshop in Walcourt, cocktails shaken workshop in Komen-Waasten, cocktails shaken workshop in Marche-en-Famenne, cocktails shaken workshop in Aartselaar, cocktails shaken workshop in Antwerpen, cocktails shaken workshop in Arendonk, cocktails shaken workshop in Baarle-Hertog, cocktails shaken workshop in Balen, cocktails shaken workshop in Beerse, cocktails shaken workshop in Berlaar, cocktails shaken workshop in Boechout, cocktails shaken workshop in Bonheiden, cocktails shaken workshop in Boom, cocktails shaken workshop in Bornem, cocktails shaken workshop in Borsbeek, cocktails shaken workshop in Brasschaat, cocktails shaken workshop in Brecht, cocktails shaken workshop in Dessel, cocktails shaken workshop in Duffel, cocktails shaken workshop in Edegem, cocktails shaken workshop in Essen, cocktails shaken workshop in Geel, cocktails shaken workshop in Grobbendonk, cocktails shaken workshop in Heist-op-den-Berg, cocktails shaken workshop in Hemiksem, cocktails shaken workshop in Herentals, cocktails shaken workshop in Herenthout, cocktails shaken workshop in Herselt, cocktails shaken workshop in Hoogstraten, cocktails shaken workshop in Hove, cocktails shaken workshop in Hulshout, cocktails shaken workshop in Kalmthout, cocktails shaken workshop in Kapellen, cocktails shaken workshop in Kasterlee, cocktails shaken workshop in Kontich, cocktails shaken workshop in Laakdal, cocktails shaken workshop in Lier, cocktails shaken workshop in Lille, cocktails shaken workshop in Lint, cocktails shaken workshop in Malle, cocktails shaken workshop in Mechelen, cocktails shaken workshop in Meerhout, cocktails shaken workshop in Merksplas, cocktails shaken workshop in Mol, cocktails shaken workshop in Mortsel, cocktails shaken workshop in Niel, cocktails shaken workshop in Nijlen, cocktails shaken workshop in Olen, cocktails shaken workshop in Oud-Turnhout, cocktails shaken workshop in Putte, cocktails shaken workshop in Puurs, cocktails shaken workshop in Ranst, cocktails shaken workshop in Ravels, cocktails shaken workshop in Retie, cocktails shaken workshop in Rijkevorsel, cocktails shaken workshop in Rumst, cocktails shaken workshop in Schelle, cocktails shaken workshop in Schilde, cocktails shaken workshop in Schoten, cocktails shaken workshop in Sint-Amands, cocktails shaken workshop in Sint-Katelijne-Waver, cocktails shaken workshop in Stabroek, cocktails shaken workshop in Turnhout, cocktails shaken workshop in Vorselaar, cocktails shaken workshop in Vosselaar, cocktails shaken workshop in Westerlo, cocktails shaken workshop in Wijnegem, cocktails shaken workshop in Willebroek, cocktails shaken workshop in Wommelgem, cocktails shaken workshop in Wuustwezel, cocktails shaken workshop in Zandhoven, cocktails shaken workshop in Zoersel, cocktails shaken workshop in Zwijndrecht.

CSH_BE_WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJES
cocktails maken groepsuitjes in Brussel, cocktails maken groepsuitjes in Antwerpen, cocktails maken groepsuitjes in Gent, cocktails maken groepsuitjes in Charleroi, cocktails maken groepsuitjes in Luik, cocktails maken groepsuitjes in Brugge, cocktails maken groepsuitjes in Namen, cocktails maken groepsuitjes in Leuven, cocktails maken groepsuitjes in Bergen, cocktails maken groepsuitjes in Mechelen, cocktails maken groepsuitjes in Aalst, cocktails maken groepsuitjes in La Louvière, cocktails maken groepsuitjes in Kortrijk, cocktails maken groepsuitjes in Hasselt, cocktails maken groepsuitjes in Sint-Niklaas, cocktails maken groepsuitjes in Oostende, cocktails maken groepsuitjes in Doornik, cocktails maken groepsuitjes in Genk, cocktails maken groepsuitjes in Seraing, cocktails maken groepsuitjes in Roeselare, cocktails maken groepsuitjes in Moeskroen, cocktails maken groepsuitjes in Verviers, cocktails maken groepsuitjes in Dendermonde, cocktails maken groepsuitjes in Beringen, cocktails maken groepsuitjes in Turnhout, cocktails maken groepsuitjes in Vilvoorde, cocktails maken groepsuitjes in Lokeren, cocktails maken groepsuitjes in Sint-Truiden, cocktails maken groepsuitjes in Herstal, cocktails maken groepsuitjes in Geel.

CSH_BE_WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEEST
cocktails maken personeelsfeest in Brussel, cocktails maken personeelsfeest in Antwerpen, cocktails maken personeelsfeest in Gent, cocktails maken personeelsfeest in Charleroi, cocktails maken personeelsfeest in Luik, cocktails maken personeelsfeest in Brugge, cocktails maken personeelsfeest in Namen, cocktails maken personeelsfeest in Leuven, cocktails maken personeelsfeest in Bergen, cocktails maken personeelsfeest in Mechelen, cocktails maken personeelsfeest in Aalst, cocktails maken personeelsfeest in La Louvière, cocktails maken personeelsfeest in Kortrijk, cocktails maken personeelsfeest in Hasselt, cocktails maken personeelsfeest in Sint-Niklaas, cocktails maken personeelsfeest in Oostende, cocktails maken personeelsfeest in Doornik, cocktails maken personeelsfeest in Genk, cocktails maken personeelsfeest in Seraing, cocktails maken personeelsfeest in Roeselare, cocktails maken personeelsfeest in Moeskroen, cocktails maken personeelsfeest in Verviers, cocktails maken personeelsfeest in Dendermonde, cocktails maken personeelsfeest in Beringen, cocktails maken personeelsfeest in Turnhout, cocktails maken personeelsfeest in Vilvoorde, cocktails maken personeelsfeest in Lokeren, cocktails maken personeelsfeest in Sint-Truiden, cocktails maken personeelsfeest in Herstal, cocktails maken personeelsfeest in Geel.

CSH_BE_WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEESTEN
cocktails maken personeelsfeesten in Brussel, cocktails maken personeelsfeesten in Antwerpen, cocktails maken personeelsfeesten in Gent, cocktails maken personeelsfeesten in Charleroi, cocktails maken personeelsfeesten in Luik, cocktails maken personeelsfeesten in Brugge, cocktails maken personeelsfeesten in Namen, cocktails maken personeelsfeesten in Leuven, cocktails maken personeelsfeesten in Bergen, cocktails maken personeelsfeesten in Mechelen, cocktails maken personeelsfeesten in Aalst, cocktails maken personeelsfeesten in La Louvière, cocktails maken personeelsfeesten in Kortrijk, cocktails maken personeelsfeesten in Hasselt, cocktails maken personeelsfeesten in Sint-Niklaas, cocktails maken personeelsfeesten in Oostende, cocktails maken personeelsfeesten in Doornik, cocktails maken personeelsfeesten in Genk, cocktails maken personeelsfeesten in Seraing, cocktails maken personeelsfeesten in Roeselare, cocktails maken personeelsfeesten in Moeskroen, cocktails maken personeelsfeesten in Verviers, cocktails maken personeelsfeesten in Dendermonde, cocktails maken personeelsfeesten in Beringen, cocktails maken personeelsfeesten in Turnhout, cocktails maken personeelsfeesten in Vilvoorde, cocktails maken personeelsfeesten in Lokeren, cocktails maken personeelsfeesten in Sint-Truiden, cocktails maken personeelsfeesten in Herstal, cocktails maken personeelsfeesten in Geel, cocktails maken personeelsfeesten in Ninove, cocktails maken personeelsfeesten in Halle, cocktails maken personeelsfeesten in Waregem, cocktails maken personeelsfeesten in Châtelet, cocktails maken personeelsfeesten in Ieper, cocktails maken personeelsfeesten in Lier, cocktails maken personeelsfeesten in Lommel, cocktails maken personeelsfeesten in Waver, cocktails maken personeelsfeesten in Binche, cocktails maken personeelsfeesten in Tienen.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDING
cocktails maken teambuilding in Brussel, cocktails maken teambuilding in Antwerpen, cocktails maken teambuilding in Gent, cocktails maken teambuilding in Charleroi, cocktails maken teambuilding in Luik, cocktails maken teambuilding in Brugge, cocktails maken teambuilding in Namen, cocktails maken teambuilding in Leuven, cocktails maken teambuilding in Bergen, cocktails maken teambuilding in Mechelen, cocktails maken teambuilding in Aalst, cocktails maken teambuilding in La Louvière, cocktails maken teambuilding in Kortrijk, cocktails maken teambuilding in Hasselt, cocktails maken teambuilding in Sint-Niklaas, cocktails maken teambuilding in Oostende, cocktails maken teambuilding in Doornik, cocktails maken teambuilding in Genk, cocktails maken teambuilding in Seraing, cocktails maken teambuilding in Roeselare, cocktails maken teambuilding in Moeskroen, cocktails maken teambuilding in Verviers, cocktails maken teambuilding in Dendermonde, cocktails maken teambuilding in Beringen, cocktails maken teambuilding in Turnhout, cocktails maken teambuilding in Vilvoorde, cocktails maken teambuilding in Lokeren, cocktails maken teambuilding in Sint-Truiden, cocktails maken teambuilding in Herstal, cocktails maken teambuilding in Geel, cocktails maken teambuilding in Ninove, cocktails maken teambuilding in Halle, cocktails maken teambuilding in Waregem, cocktails maken teambuilding in Châtelet, cocktails maken teambuilding in Ieper, cocktails maken teambuilding in Lier, cocktails maken teambuilding in Lommel, cocktails maken teambuilding in Waver, cocktails maken teambuilding in Binche, cocktails maken teambuilding in Tienen, cocktails maken teambuilding in Menen, cocktails maken teambuilding in Geraardsbergen, cocktails maken teambuilding in Bilzen, cocktails maken teambuilding in Ottignies-Louvain-la-Neuve, cocktails maken teambuilding in Tongeren, cocktails maken teambuilding in Oudenaarde, cocktails maken teambuilding in Deinze, cocktails maken teambuilding in Aarschot, cocktails maken teambuilding in Aat, cocktails maken teambuilding in Aarlen, cocktails maken teambuilding in Herentals, cocktails maken teambuilding in Izegem, cocktails maken teambuilding in Harelbeke, cocktails maken teambuilding in Nijvel, cocktails maken teambuilding in Zinnik, cocktails maken teambuilding in Andenne, cocktails maken teambuilding in Ronse, cocktails maken teambuilding in Zottegem, cocktails maken teambuilding in Mortsel, cocktails maken teambuilding in Maaseik, cocktails maken teambuilding in Gembloers, cocktails maken teambuilding in Diest, cocktails maken teambuilding in Saint-Ghislain, cocktails maken teambuilding in Fleurus, cocktails maken teambuilding in Scherpenheuvel-Zichem, cocktails maken teambuilding in 's-Gravenbrakel, cocktails maken teambuilding in Hoei, cocktails maken teambuilding in Hoogstraten, cocktails maken teambuilding in Eeklo, cocktails maken teambuilding in Torhout, cocktails maken teambuilding in Poperinge, cocktails maken teambuilding in Dilsen-Stokkem, cocktails maken teambuilding in Tielt, cocktails maken teambuilding in Blankenberge, cocktails maken teambuilding in Eupen, cocktails maken teambuilding in Lessen, cocktails maken teambuilding in Wervik, cocktails maken teambuilding in Walcourt, cocktails maken teambuilding in Komen-Waasten, cocktails maken teambuilding in Marche-en-Famenne, cocktails maken teambuilding in Aartselaar, cocktails maken teambuilding in Antwerpen, cocktails maken teambuilding in Arendonk, cocktails maken teambuilding in Baarle-Hertog, cocktails maken teambuilding in Balen, cocktails maken teambuilding in Beerse, cocktails maken teambuilding in Berlaar, cocktails maken teambuilding in Boechout, cocktails maken teambuilding in Bonheiden, cocktails maken teambuilding in Boom, cocktails maken teambuilding in Bornem, cocktails maken teambuilding in Borsbeek, cocktails maken teambuilding in Brasschaat, cocktails maken teambuilding in Brecht, cocktails maken teambuilding in Dessel, cocktails maken teambuilding in Duffel, cocktails maken teambuilding in Edegem, cocktails maken teambuilding in Essen, cocktails maken teambuilding in Geel, cocktails maken teambuilding in Grobbendonk, cocktails maken teambuilding in Heist-op-den-Berg, cocktails maken teambuilding in Hemiksem, cocktails maken teambuilding in Herentals, cocktails maken teambuilding in Herenthout, cocktails maken teambuilding in Herselt, cocktails maken teambuilding in Hoogstraten, cocktails maken teambuilding in Hove, cocktails maken teambuilding in Hulshout, cocktails maken teambuilding in Kalmthout, cocktails maken teambuilding in Kapellen, cocktails maken teambuilding in Kasterlee, cocktails maken teambuilding in Kontich, cocktails maken teambuilding in Laakdal, cocktails maken teambuilding in Lier, cocktails maken teambuilding in Lille, cocktails maken teambuilding in Lint, cocktails maken teambuilding in Malle, cocktails maken teambuilding in Mechelen, cocktails maken teambuilding in Meerhout, cocktails maken teambuilding in Merksplas, cocktails maken teambuilding in Mol, cocktails maken teambuilding in Mortsel, cocktails maken teambuilding in Niel, cocktails maken teambuilding in Nijlen, cocktails maken teambuilding in Olen, cocktails maken teambuilding in Oud-Turnhout, cocktails maken teambuilding in Putte, cocktails maken teambuilding in Puurs, cocktails maken teambuilding in Ranst, cocktails maken teambuilding in Ravels, cocktails maken teambuilding in Retie, cocktails maken teambuilding in Rijkevorsel, cocktails maken teambuilding in Rumst, cocktails maken teambuilding in Schelle, cocktails maken teambuilding in Schilde, cocktails maken teambuilding in Schoten, cocktails maken teambuilding in Sint-Amands, cocktails maken teambuilding in Sint-Katelijne-Waver, cocktails maken teambuilding in Stabroek, cocktails maken teambuilding in Turnhout, cocktails maken teambuilding in Vorselaar, cocktails maken teambuilding in Vosselaar, cocktails maken teambuilding in Westerlo, cocktails maken teambuilding in Wijnegem, cocktails maken teambuilding in Willebroek, cocktails maken teambuilding in Wommelgem, cocktails maken teambuilding in Wuustwezel, cocktails maken teambuilding in Zandhoven, cocktails maken teambuilding in Zoersel, cocktails maken teambuilding in Zwijndrecht.

CSH_BE_WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDINGS
cocktails maken teambuildings in Brussel, cocktails maken teambuildings in Antwerpen, cocktails maken teambuildings in Gent, cocktails maken teambuildings in Charleroi, cocktails maken teambuildings in Luik, cocktails maken teambuildings in Brugge, cocktails maken teambuildings in Namen, cocktails maken teambuildings in Leuven, cocktails maken teambuildings in Bergen, cocktails maken teambuildings in Mechelen, cocktails maken teambuildings in Aalst, cocktails maken teambuildings in La Louvière, cocktails maken teambuildings in Kortrijk, cocktails maken teambuildings in Hasselt, cocktails maken teambuildings in Sint-Niklaas, cocktails maken teambuildings in Oostende, cocktails maken teambuildings in Doornik, cocktails maken teambuildings in Genk, cocktails maken teambuildings in Seraing, cocktails maken teambuildings in Roeselare, cocktails maken teambuildings in Moeskroen, cocktails maken teambuildings in Verviers, cocktails maken teambuildings in Dendermonde, cocktails maken teambuildings in Beringen, cocktails maken teambuildings in Turnhout, cocktails maken teambuildings in Vilvoorde, cocktails maken teambuildings in Lokeren, cocktails maken teambuildings in Sint-Truiden, cocktails maken teambuildings in Herstal, cocktails maken teambuildings in Geel.

UNIEKE COCKTAIL SHAKEN LANDELIJK OP LOKATIE en NEDERLAND:
Cocktail Events heeft uniek concepten. U kunt vrijgezellenfeesten organiseren op de lokatie van uw wens. Of we komen naar u toe. Voor een workshop cocktails maken in Brussel, workshop cocktails maken in Gent, workshop cocktails maken in Brugge, workshop cocktails maken in Bergen, workshop cocktails maken in Leuven, workshop cocktails maken in Mechelen, workshop cocktails maken in Aalst, workshop cocktails maken in Kortrijk, workshop cocktails maken in Hasselt, workshop cocktails maken in Sint-Niklaas, workshop cocktails maken in Oostende, workshop cocktails maken in Genk, workshop cocktails maken in Doornik, workshop cocktails maken in Turnhout, workshop cocktails maken in Geel, workshop cocktails maken in Roeselare, workshop cocktails maken in Moeskroen, workshop cocktails maken in Lokeren, workshop cocktails maken in Sint-Truiden, workshop Cocktails maken in Aartselaar, workshop Cocktails maken in Antwerpen, workshop Cocktails maken in Arendonk, workshop Cocktails maken in Baarle-Hertog, workshop Cocktails maken in Balen, workshop Cocktails makenCocktails maken in Beerse, workshop Cocktails maken in Berlaar, workshop Cocktails maken in Boechout, workshop Cocktails maken in Bonheiden, workshop Cocktails maken in Boom, workshop Cocktails maken in Bornem, workshop Cocktails maken in Borsbeek, workshop Cocktails maken in Brasschaat, workshop Cocktails maken in Brecht, workshop Cocktails maken in Dessel, workshop Cocktails maken in Duffel, workshop Cocktails maken in Edegem, workshop Cocktails maken in Essen, workshop Cocktails maken in Geel, workshop Cocktails maken in Grobbendonk, workshop Cocktails maken in Heist-op-den-Berg, workshop Cocktails maken in Hemiksem, workshop Cocktails maken in Herentals, workshop Cocktails maken in Herenthout, workshop Cocktails maken in Herselt, workshop Cocktails maken in Hoogstraten, workshop Cocktails maken in Hove, workshop Cocktails maken in Hulshout, workshop Cocktails maken in Kalmthout, workshop Cocktails maken in Kapellen, workshop Cocktails maken in Kasterlee, workshop Cocktails maken in Kontich, workshop Cocktails maken in Laakdal, workshop Cocktails maken in Lier, workshop Cocktails maken in Lille, workshop Cocktails maken in Lint, workshop Cocktails maken in Malle, workshop Cocktails maken in Mechelen, workshop Cocktails maken in Meerhout, workshop Cocktails maken in Merksplas, workshop Cocktails maken in Mol, workshop Cocktails maken in Mortsel, workshop Cocktails maken in Niel, workshop Cocktails maken in Nijlen, workshop Cocktails maken in Olen, workshop Cocktails maken in Oud-Turnhout, workshop Cocktails maken in Putte, workshop Cocktails maken in Puurs, workshop Cocktails maken in Ranst, workshop Cocktails maken in Ravels, workshop Cocktails maken in Retie, workshop Cocktails maken in Rijkevorsel, workshop Cocktails maken in Rumst, workshop Cocktails maken in Schelle, workshop Cocktails maken in Schilde, workshop Cocktails maken in Schoten, workshop Cocktails maken in Sint-Amands, workshop Cocktails maken in Sint-Katelijne-Waver, workshop Cocktails maken in Stabroek, workshop Cocktails maken in Turnhout, workshop Cocktails maken in Vorselaar, workshop Cocktails maken in Vosselaar, workshop Cocktails maken in Westerlo, workshop Cocktails maken in Wijnegem, workshop Cocktails maken in Willebroek, workshop Cocktails maken in Wommelgem, workshop Cocktails maken in Wuustwezel, workshop Cocktails maken in Zandhoven, workshop Cocktails maken in Zoersel, workshop Cocktails maken in Zwijndrecht. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend cocktailfeest. Met deze tips wordt uw cocktailavond een groot feest. Contact via contact_formulier.

Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie